sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viiden sarja

 Ensimmäisen saatuaan sitä miettii, miten voikaan rakastaa jotain niin paljon.. Niin paljon, että olisi valmis vaikka kuolemaan sen ensimmäisen puolesta

Toista odottaessaan miettii, että voiko sitä rakkautta riittää kahdelle..Pelkää, että se rakkaus ensimmäiseen muuttuu jotenkin tai, että ei vaan rakasta sitä toista.

Kolmannen kohdalla on jo varma, kyllä kolmelle on rakkautta ja tilaa sydämessä. Jokainen erilainen persoona valloittaa sen eri tavoin, kaikille tasaverroin sitä kyllä riittää. Äidin rakkautta..

Neljäs lapsi aiheuttaa huolen, kaikki muuttuu vai muuttuuko sittenkään, auto vähintääkin vaihtuu isompaan jos ei ole jo vaihtunut: Mutta vaihtuuko sydän? Tai rakkaus? -Miten minä riitän ja miten voin taata, että kaikki neljä saavat sitä rakkautta. Paljon rakkautta..
... Viidennen ilmaannuttua perheeseen huomasin: Kyllä rakkautta riittää kaikille. Ja vielä useammallekin. Ei se koskaan lopu, ei sinänsä muuta muotoaan eikä katoa. Rakkaus on rajatonta eikä sille ole maksimimäärää.

Näitä upeita Studio Taikalyhdyn kuvia katsellessani en voi sanoa muuta kun, että siinä he ovat. Täydellisen ihanat, rakkaat poikani: Oma viiden sarjani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!