keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Wanha tiilitehdas

 Jossain on joku jolla on tiiliä wanhalta tiilitehtaalta. Ne tiilit vaan on männyn alla isossa keossa ja kaiveltava sieltä osittain maan sisältä maatuneena. Mutta ihania ne ovat, elämää nähneitä, raihnaisia, mutta ne on käsityönä tehtyjä. Uniikkeja kappaleita. Meille ne tulivat yhtenä päivänä ja vähän luulen, että niitä tulee lisääkin.
 Etupihalla meillä on kaksi tuollaista istutusmuuriallasta, joka tässä kuvassa näkyy, pari irlannin katajaa ja toistaiseksi ei vielä paljon muuta..Kunhan saadaan se aita ja joskus kadulle asfaltti ja pihakiveys tehtyä loppuun, sitten ehkä saan etupihan joskus mahdollisesti kuntoon..
Tämä "kukkapenkki", on oikeastaan etupihan puolella. Se näyttää vielä aika hurjalle, mutta kesällä se toivon mukaan on taas kaunis. Anna-Bella hortensiat on siinä keskellä, sitten tummakeijuangervoa joka ympäröi hortensia ja karpaattien kelloja, valkoisina uloimmalla kehällä. Viime kesänä tuon kyhäsin tuohon ja nurmikon reunanauhalla ympäröin. Ja kylläpä osasikin ärsyttää tuo reunanauha koko kesän minua. Onnistuin moneen kertaan sen saamaan irtikin ja jouduin aina asettelemaan uudelleen ja uudelleen..

Vaan nyt voin palata noihin aidosti wanhoihin tiiliskiviin. Niistä meinaan tehdä kukkapenkille reunuksen. Helppohoitoisemman ja kivemman. Katsotaan sitten uudemman kerran, mille alkaa istutukset näyttämään!

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!