torstai 7. lokakuuta 2010

Aika menee niin nopsaan.

Aloin tässä muistella, että mitenkäs tämä rakentamisasia nyt sitten taas syntyikään. Niin se oli tuossa, oliko se nyt huhtikuussa kun tehtiin päätös, että aletaan rakentamaan. Siitä onkin jo puolivuotta aikaa! Uskomattoman nopsaan on aika mennytkin tuolta ja koko ajan on riittänyt rakentamiseen liittyvää ajateltavaa, vaikkei käytännössä mitään "juurikaan" olla vielä rakennettukaan. Tai siis ollaanhan me tuo tontti. Sekin ihan oma lukunsa. Jännityksellä odotan, mitä seuraavat puoli vuotta tuo tullessaan, varauduttu tietysti pahimpaan ja rankimpaan mahdolliseen rakennusaikaan ja asenne sen mukainen. Toivotaan, että lopputulos palkitsee sitten..Sitten joskus. =) Parisuhteen kannalta tämä rakentaminen on entisestään vaan lähentänyt meitä.

2 kommenttia:

  1. Terve!

    Löysinpä viimein tännekin. Aika menee tosiaan nopeasti rakennuspuuhissa. Täytyy vaan yrittää ehtiä lukea tämäkin blogi läpi. Sitä tosin helpottaisi jos tekstin ja taustan kontrasti olisi hivenen isompi :-)

    Joka tapauksessa onnea projektiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Harri kommentista. Teillä näkyy seinät kovaa vauhtia nousseen siellä. Piti sanoman vielä, että pohjanmaalta taitaa tulla kaikki hyvä yleensäkin. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!