keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Käsittämätöntä käytöstä

Mehän ollaan pyydetty kahdelta uunifirmalta tarjous vasta ja aiotaan vielä kolmas tarjous pyytää niin, että mitä tulisi paikan päällä muurarin rakentamana maksamaan mieleisemme uuni. Ihan vertailukohtaa halutaan näin hakea.

Uuniseppien tarjous oli kalliimpi mitä Kermansaven uunista, tosin onhan ne ihan erilaiset uunit ja eroavuus on suurin siinä leivinuunissa kun toisessa poltetaan puita pesässä ja toisen lämmittää se takkapuoli siinä samalla, eikä siinä voi polttaa pesässä puita. Uuniseppien myyjä sitten soitteli minulle tänään työpäiväni aikana ja kysyi, ollaanko tehty päätöstä uunista. No eihän me edelleenkään olla tehty ja kerroin sen suoraan. Kerroin myös, että on kaksi vaihtoehtoa tällä hetkellä. Kyseinen myyjä heti suoriltaan tokaisi, että heidän uuninsa on parempi ja, että tarjous onkin voimassa enää ensi viikkoon. Että mielellään heti pitäisi tehdä päätös. Noh tuota noin. Ensinäänkin hänen asenteensa ja äänensävynsä olivat sitä luokkaa, että en takuulla ikinä kuuna päivänä sellaiselta myyjältä osta sitten yhtään mitään. Joten, meillä on tällä hetkellä enää yksi uunivaihtoehto, paitsi jos keksitään pyytää toiselta edustajalta tuota Uuniseppien uunia ja uusi tarjous, mutta tuskinpa tulee noin toimittua. Kyllä mielestäni jossain määrin ammatillinen ja asiallinen pitää myyjän olla..

Seuraavaksi uuniasian tiimoilta hakusissa henkilö joka noita uuneja "käsityönä" valmistaa toiveiden mukaan. Pitää alkaa kyselemään ja selvittelemään paikallisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!