keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Se taitaa olla nyt niin tuon lattian kanssa

Kun siis minusta maailman superihanimmat lattiat olisivat maalatut lautalattiat. Tai sitten sellaiset massiiviset, leveät lankkulattiat. Parketeista siinä muodossa miten ne yleensä mielletään en miteenkään erityisesti koskaan ole lämmennyt. Mutta, koska meille tulee se vesikiertoinen lattialämmitys niin se pistää leiman sille, ettei meille lautalattiaa tai muutakaan "oikeaa" puuta sinne tule. Sitä ei suositella ja loppupelissä kun järkeilee, niin ymmärtäähän sen miksi ei lattialämmityksen päälle oikeaa puuta suositellakaan. Eli meille tulossa laminaattilattiaa sen surullisen kuuluisan laattalattian ohella. Linoliumlattioitakin mietin, sellaisista korkealaatuisista paksuista linoliumeista, mutta tulin siihen tulokseen että joo ne laminaatit vaan joka paikkaan, se on siinä. Laminaatit on niin helppo asentaa ja oma mieskin ne osaa laittaa, niiden vaihtaminenkin sitten on helppoa tarvittaessa.

2 kommenttia:

  1. Me laitettiin vesikiertoisen lattialämmityksen päälle mäntylankkuparketti, Timberwiseltä, ja maalattiin se betoluxilla harmaaksi. Parketti on muuten täyttä puuta, mutta pontit ovat laminaattia. Helppo asentaa ja niin kaunis. :)

    VastaaPoista
  2. kun olen tässä jutellut useamman eri tahon ja ihmisen kanssa niin eivät oikein suosittele tuota "elävää puuta" siihen lattialämmityksen päälle. Tuliko teillä vastaan moista silloin kun mietitte ratkaisujanne lattian suhteen?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!