maanantai 18. lokakuuta 2010

Kolme keittiöfirmaa mukana vielä

Näyttää sille, että kolme eri keittiöfirmaa keikkuu vielä mukana meidän valinnoissa. Itseasiassa se kolmas on vielä hyvinkin "kesken" suunnitelmaltaan, joten järkevää tarjousta sieltä emme ole saaneet. Kahdesta muusta olemme. Tänään saatiin tarjous, joka ylittää tämän hetkisen ajatuksen keittiöbudjetista noin 4000eurolla. (Eikä esittelyetuuskaan kuittaisi tästä kun 1000e). Yritän vähän selvitellä päätäni ja pohtia tätä asiaa vielä, päätös tehdään näillä näkymin marraskuussa. =)

Saamamme tarjoukset ovat olleet hyvin erilaisia, kaikki eivät ole tarjonneet kodinkoneita, kodinhoitohuonetta ja vessojakaan mukaan ja sitten on ihan valaistuksineen tehty tarjous.. Eli laidasta laitaan. Tällä hetkellä näyttäisi, että tuleva keittiömme kodinkoneineen (Festivo 120CF vai mikä se malli olikaan, induktioliesi, erillinen höyryuuni, mikro ja astianpesukone integroituna keittiökaappiin), kodinhoitohuoneen kalusteineen (ei pesutornia), altaineen, eteisen kaappeineen ja makkareiden vaatekaappeineen tulee maksamaan 22-26 000e välimaastosta. Ja tämä ei sisällä kivitasojen hintaa, koska ne tulee muualta.  Ihan kaikkein kalleimmat tarjoukset olen jo raakannut pois "listalta", samoin halvimmat.

2 kommenttia:

  1. Löysin vasta blogisi ja liityn heti lukijoihin. Meille tulossa alkuvuodesta Aurora muunnos. Ja jaloissa raksalla pyörii neljä pientä poikaa :-)Ei voisi ajankohtaisempia pohdintoja olla. Onnea projektiin.

    VastaaPoista
  2. Kiva Maileen kun löysit itsesi tänne! Onko teillä blogia projektistanne?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!