perjantai 8. lokakuuta 2010

Maalin väri ja kiviasiaa

Meillä viimekesänä pisti Tuusulassa kirkon läheisyydessä olevat Aurorat silmään ja niiden väri miellytti niin kovin, että pysäytimme auton ja kävin nopsaan kännykällä kuvat nappasemassa sieltä. Taisinpa jonnekin tänne blogiinkin ne kuvat laittaa silloin. Ne kuvat kuitenkin ovat todella huonoja ja värit eivät oikein näy niissä. Mieheni on onneksi menossa Tuusulaan työreissuun lähiaikoina ja lupaili käydä uudelleen kurkkaamassa kyseiset talot ja niiden värit. =)

Kivitasoasiaa soittelin tuossa ja sovittiin, että menemme livenä katsomaan niitä kiviä ja ehkäpä jo tehdään valinnatkin samalla.

Uunihommaakin yritin huonolla menestyksellä soitella. Yhden uunintekijän sainkin kiinni, mutta hän tekee vain valmisuuneja nykyisin (Kermansaven), joten se ei meitä nyt tässä tapauksessa auta yhtään.

Aamulla mies oli tontilla käynyt, niin viroilaistyöntekijä siellä oli ollut pulassa sorakuorman levityksen (ja tiivistämisen) kanssa.. Onneksi mies meni paikalle neuvomaan mitä pitää tehdä. Toivottavasti homma etenee siellä nytkin, pääsen itse kurkkaamaan vasta iltapäivällä tilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!