keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Sutinoita siellä sun täällä

Tilannehan on se, että joka puolella tapahtuu koko ajan. Papereita viedään ja tuodaan paikasta toiseen ja allekirjoitellaan. Kaikki yhtä isoa sutinaa. Noh, uskoisin että tämä paperisota rauhoittuu ehkä vielä jossain vaiheessa... (Rakennusluvat, suunnittelijoille kuvia ja papereita jne)

Tänään sovin meidän LVI suunnittelijan kanssa vihdoin ensitapaamisen. Tähän asti ollaan puhuttu vain puhelimessa ja laiteltu sähköpostia. Ensi tiistaina pääsen ilman mukuloita (ja ilman miestä) tapaamaan häntä. =) Lvi suunnittelu maksaa n. 700e meillä. (Tarjoukset olivat moninkertaisia joillain toisilla suunnittelijoilla)

Sähkösuunnittelutyön tekee lähisukulaiseni, hänen kanssaan ollaan satunnaisesti nähty ja soiteltu/tekstailtu ja sähköpostilla kuvat hänelle toimitettu. Sen tarkemmin emme itse ole vielä tähän sähköpuoleen ennättäneet perehtyä. Sähkösuunnitelman tulee olla valmis viimeistään kahdeksan viikkoa ennen talotoimitusta, eli käytännössä jouluun mennessä meillä. Nyt se kuulostaa pitkälle ajalle tuo pari kuukautta, mutta oikeasti nyt ollaan huomattu asioiden SYÖKSYVÄN eteenpäin koko ajan.

Perjantaina heti aamulla tulee kaupungin mittamiehet merkkaamaan rakennustenpaikat tontille ja käsittääkseni tämän viikon lopulla ne perustustarvikkeetkin saapuvat sinne. (Näistä ei minulla ole aivan viimeisintä tietoa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!