perjantai 15. lokakuuta 2010

Etiä päin sano mummo lumessa

 Ensilumi tuli meille tänne Lappeenrantaan.
 Lasermittarilla tarkistellaan talonpaikkaa ja ulkorakennuksen paikkaa
Allekirjoittanut toimii tässä lauta-naisena. =)

Lähiaikoina on tullut kuultua naapureita ja kaupungin geodeettia niitten tonttien/alueiden osalta (puistoalue), joissa ei vielä tulevia naapureita ole. Kuulemiset ovat menneet ookoo kaikin puolin.

Rautakaupat kilpailutetaan perustustarpeiden hintojen suhteen, itseasiassa tässä asiassa on jo KIIRE. Vastaavamestarimme on laskenut tarvikkeet meille. Miun villi veikkaus on, että Starkki on se mistä tullaan kaikki ostamaan. Starkissa palvelu ja homma on toiminut aina niin hyvin ja siellä on jatkossakin hyvät parkkitilat ja tilaa ylipäätään hakea tavaraa aivan erilailla kun K-Raudassa esimerkiksi. S-Marketin rautakaupasta en ole kuullut yhtään mitään, enkä siellä ole koskaan käynytkään. S-rautakaupassa saisi boonuksia.

Rakennuslupahakemus lähtee ensiviikon maanantaina tai tiistaina eteenpäin. Maanantaina vielä viimeiset naapureiden kuulemiset ja samalla kun rakennuslupahakemus laitetaan, viedään sitoumuspaperi, että päästään ennen rakennusluvan myöntämistä tekemään ne perustukset. Perustukset tehtänee tulevan viikon lopulla tai sitä seuraavalla viikolla, aivan tarkalleen en aikataulua tiedä..

Vastapäiset naapuritkin olivat päässeet anturan valamaan, oli hienoa nähdä että siellä nousee jo jotain konkreettista tontille! =) Meillä on kohta siellä oma pieni asuinlähiö/kylä, tulevien naapureiden kuulemisten myötä kun näitä tulevia naapureita on tupsahdellut koko ajan lisää. Enkä tiedä yhtään, onko kadun "toiseen päähän" miten paljon jo suunnitteella ihmisillä tuota rakentamista. Tosin minusta ehkä näyttää sille, ettei sinne vielä voi rakentaa kunnallistekniikan puolesta. Mutta mikäpä minä olen sitä sanomaan. (Kuvissa mukana poikamme 3/4 Irvin 2,5v)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!