torstai 14. kesäkuuta 2012

Alppiruusushoppailuja alesta!

Kerrankin kävi onni shoppailujen kanssa. (Tai no on joskus muuloinkin kyllä käynyt..) Plantagenilla, jonne ei meidän pitänyt edes mennä (en oikein pidä paikasta erityisesti) sattuikin olemaan alppiruusut -40%, olihan siellä muutakin alessa vaan juuri näitä alppiruusuja olin etsiskelemässäkin!

Cunningham`s white eli valkoalppiruusu, joka kukkii keväällä lähti kaupasta meille asustelemaan..
 Lisäksi Marjatan alppiruusu Haaga, joka on pinkki ja suht isokokoinen alppiruusu..
ja viimeisenä muttei vähimpänä Pohjolantytär eli Kaukasian alppiruusu, joka on pienehkökokoinen edellä mainittuihin nähden ja menestyy käsittääkseni Oulun korkeudella saakka..

Lisäksi käytiin Tirilän puutarhalla, joka on siitä ihana paikka, että siellä pääsee muksut katselemaan lampaita ja tipusia ja sieltä ostin nämä:

 3 x Pensashanhikkeja, väriltään kerman valkoisia.. Näihin pensashanhikkeihin minulla on joku ihmeellinen viharakkaussuhde..

Ja vähän lisää sammalleimua, minäs muuna kuin valkoisena. =)

Pari pientä juttua puutarhaan tuli myös hankittua eli tuo ihana letkuteline puutarhaletkulle ja vaaleanpunainen kastelukannu, muovinen! Minulla on ihana sinkkinen kannu käytössä, mutta kaipaan kaveriksi sille muutamaa kannua. Että voi yön yli antaa olla kannuissa hapettumassa veden..

Muoviset sinänsä ei oo mun juttu, mutta tää menee ihanasti yksiin Roosanauha haravani ja muiden vaaleanpunaisten Roosanauha puutarhavälineideni kanssa.
Näiden lisäksi ostin eilen Prismasta Fiskarsin ihania uusia lilan värisiä puutarhanhoitojuttuja ja yhden turkoosin möyhentimen myös. Jos vetäis semmosta pastellivärilinjaa näiden puutarhanhoitovälindeiden kanssa. =) (valkoisia mietin ensin, mut ei kuitenkaan kaikki tulis aina olemaan valkoisia, saahan ne värikkäitäkin olla!)

Nyt vaan pitäs alkaa noille alppiruusuille uutta kotia möyhkäämään takapihalle. =)

1 kommentti:

  1. Kaunis letkuteline :)! Mistä olet sen löytänyt?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!