maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ikea-shoppailut käyty ja pihahommat pulkassa

Viime viikon loppupuolisko olikin melkoista haipakkaa. Kaivinkone oli meillä kolmatta päivää ja saatiin tosiaan tuo piha hyvälle mallille. Mullat on nyt siellä ja nurtsin siemenenkin kylvin to/pe. Nyt vaan toivotaan kovasti helliä, lempeitä sateita joka päivä. Säätiedotukset lupailivatkin sellaisia, vaan vähän on nihkeetä ollut sateiden suhteen. Tällä hetkellä onneksi satelee.

Koska koen olevani kävelevä katastrofi, niin se olin myös loppuviikon. Ensinäänkin torstaina hajosi miun rakas kännykkäni. Joten "tilanteessa" valokuvaaminen tyssäsi siihen, isoa järkkäriä ei viitsi kuljettaa koko ajan mukana. Noh, huoltoonhan se pinkki, uskollinen palvelijani lähti ja on sillä reissullaan yhä.

Seuraava koettelemus oli se, etten päässyt lähtemään reissuun lasten kanssa ihan sovittuna ajankohtana, kun pihahommat vaan jatkui ja jatkui.. Joten lähdimmekin sitten lauantaina eikä torstaina. Ei olla aikoihin mummolassa käyty, viimeksi talvella. Mummolaan lähtöaamuna pienimmäinen oksensi yhteensä kolme kertaa. Ja ajattelin, että siihenkö se sitten tyssäsi. Päätettiin antaa hänelle aamupala ja kuulostella vointeja ja sillä välin lähdin kauppaan;

Kauppareissulla tapahtui kummia. Ajelin kaupasta kylmäasemalle tankkaamaan, ihan tähän asutusalueellemme.. Ei siinä muuten mitä, mutta kuuntelin ajatuksissani radiota ja ekaa kertaa tämän vuoden Idols voittajaa Diandraa ja eikös minun eteeni pompannut hirven vasa! Oli muuten hyvin, hyvin läheltä piti tilanne. Ja piti autosta nousta sitä ihmettelemään säikähdykseltäni. Soitinpa hälytyskeskukseenkin, koska näitä citykarhuja ja -hirviä sun muita täällä on viime vuosina aina välillä ollut..

No, pieni herra selviytyi aamupalasta ja vielä sen jälkeisestä ajastakin, eikä vaikuttanut kipeältä niin pakkasin ipanat autoon ja lähdin kohti Pohjois-Savoa. Siellä sitten mummoloitiin ja ukkiloitiin ja tehtiin kivoja maalaishenkisiä asioita sekä shoppailtiin (KOLMESTI) Ikeassa. Pojat halusivat vielä kotimatkalla tullessa käydä Ikean lapsiparkissa kolmanteen kertaan, pitihän se ilo heille sallia..

Shoppailin Ikeasta niitä aiemmassa postauksessa mainitsemiani Antonius-korihyllyjä metallirunkoisia, valkoisia.. Sen lisäksi mukaan lähti muunmuassa;

Muutamia erikokoisia koreja, näitä nimittäin ei ole koskaan liikaa. Ja nytkin keksin mihin vielä pitäisi muutama hankkia..

 Vesikarahvi. Tämä on mielestäni niin kaunis, että oli aivan pakko hankkia.
 Lasipulloja, sopivat hyvin maalaisromanttishenkiseen sisustukseen...
Pari kappaletta ihan vaan valkoisia pussilakanasettejä. Olen himoinnut useamman vuoden jo ihan vaan valkoisia ja yksivärisiä juttuja..

Ikean edullisia lenkkiverhoja..

 Hauska karttatyyny meijän tulevan eskarilaisen huoneeseen..
 Päiväpeitto saman naperon huoneeseen kuin tuo tyynykin..
Ja muita ihania uusia juttuja ostin.. Mutta ihan kaikkia en nyt tänne laittelekaan. Ehkäpä niitä näkyy myöhemmin postauksissani.
Ja pari kappaletta tällaisia ihania rottinkisia tuoleja tulee meille jossain vaiheessa, kunhan keksin että millä keinolla (menenkö peräkärrin kanssa hakemaan vai miten). Olivat niin ihkuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!