keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kiviaidannetta

Halusin talon taakse lievän pengerryksen ja sen myöskin sain. En nimittäin halunnut että ihan koko piha olisi golfkenttä vain. Pengerrysasia muuttui ajan myötä ja muuri muotoutui navettakivien kautta kiviaidanteeksi. Nimesin nimittäin kivirykelmäni aidanteeksi tänään. =)
 Kuvakulma on hieman haasteellinen, koska en pääse kauempaa kuvailemaan nyt kun nurmikon siemen on laitettu. Mutta tässä toinen puoli aidanteestani. Hiekka-alueelle meinaan laittaa pensaita ja tässä etualalla oleva suurehkon kiven luokse tulee betoniset porraslaatat, jotka johdattavat nurmikolle kulkijan.. Talon kuistin eteen tulee yksi kestopuuporras ja kivetystä..
Toinen puolisko aidanteesta. Tähän olen vähän sammalleimua laittanut jo kasvamaan, saas nähdä lähteekö miten hyvin noista, kun näin myöhäselle meni kasvamaan laittaminen..

Eli, kiviä on tullut kärräiltyä taas pikkuhiljalleen ja viikonloppua odottelen, kun pääsen viettämään omaa aikaa ja touhuamaan kodin laittelemisen merkeissä. =)

Lopussa vielä kuva sammalleimusta, jota siis kivien väliin laitoin, valkoisena. Ja ajatus olisi, mikäli nuo tuosta tokenevat ja alkavat pysytellä elossa, alkaa levittämään tätä kasvia tuohon koko kivikon alueelle ryppäinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!