perjantai 29. kesäkuuta 2012

Yks kakkaa, kaks kakkaa, muuta sitten ei tarvitakkaan..

..Vai menikö se noin?! Joka tapauksessa blogissani on uusi yhteistyökumppani joka on Biolan. Sain muutamia tuotteita testattavakseni Biolanilta ja aion jatkossa, pienissä erissä näitä testaillakin ja laitella tänne blogiin sitten postauksia testaamistani tuotteista. Multasormeni käy kyllä kuumana, mutta voin tunnustaa etten ole mikään hortonoomi, mutta katsotaan kuin naisen käy.

Lisään blogini reunassa näkyviin tunnisteisiin Biolanin erikseen, koska tuotteita on kuitenkin useampi ja postauksia tulee olemaan useampia. Jos joku vaikkapa tahtoo seurata pelkästään Biolan-aiheisia postauksiani.

Omakustannushintaan hain vastikään Biolanin Mansikkamaa-kasvatussäkkejä. Tämähän oli oikeastaan sellainen pakkopulla, koska sain kaveriltani niitä mansikan taimia. Nyt odotellaan ja katsellaan kuinka hyvin mansikan taimet juurtuvat ja lähtevät siitä kasvamaan. Raakileita on jonkun verran noissa taimissa.

Chippendale-ruusut löysivät paikkansa kotimme ulko-oven molemmin puolin, kun en saanut tuijia syystä tai toisesta tuossa selviytymään. Itseasiassa voin tunnustaa, että tiedän kyllä syytkin siihen..Mutta...Köhöm, ehkäpä nämä ovat kauniimmatkin kuin ne tuijahässäkät. =)Laitoin suuriin valkoisiin ruukkuihin ensin pohjalle suurehkoa mursketta (0-32 raekoko) jonka jälkeen lapioin niihin ihan tuota peltomultaa, mitä pihaamme on kuormatolkulla nurmikon takia tuotu. Tuon mullan rikasin Biolanin Hevonkakka Kompostilla, joka muutes näyttää olevan luomu-tuote! Kuulemma ruusut rakastavat hepan kakkaa, toivotaan että nuo viihtyisivät hyvin paahteisella etuovellamme paremmin kuin hortensiat ja tuijat tämän kevään/kesän aikana.

Ruusujen juurelle mietin, että laittaisinko Biolanin perinnekatetta, perus kiviä vai mitä, mutta löysinkin aiemmin jääneen pussinpohjallisen noita koristekiviä. Ihan kivat, ei ole multa paljaaltaan siinä sitten. En kyllä tiedä miten nuo kivet, pitääkö kosteutta kivasti vai pahentaako paahteisella aurinkosäällä kuumuutta + lisää haihtumista kun ovat mustia, mutta katsellaan.

Etukuistimme ei ole vielä valmis, jos joku ihmettelee sen ulkonäköä. =)

Ps. Kylvin tänään salaatin ja herneitä Biolanin yrttimaa-kasvusäkkiin. Sain nimittäin kuulla, että hyvin ennättää vielä kasvatella kaikenlaista tuossa säkissä. Teen tähän aiheeseen liittyen + niihin miun mansikkasäkkeihin oman postauksensa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!