sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Vatkainunelmia

Jokin aika sitten tässä kevään aikana onnistuin rikkomaan vatkaimeni. Leipomisesta tuli mahdottomuus sen jälkeen. Jos jotain hyvää haetaan, niin painonhallintaprojektini aikana leipomistauko tekee ihan hyvääkin. Nyt on kuitenkin erilaisia juhlia tulossa ja mietin, pärjäänkö opiskeluaikaisella käsivatkaimella joka on toooosi surkea. Se hädin tuskin vaahdottaa kerman..vai pitäisikö harkita uuden laitteen hankintaa. Lisäksi meillä on teen keittimestä yksi osa mennyt rikki (OBH Nordic) ja leivänpaahdin ei aina pompsauta leipiä. Niinpä pohdinkin, että sitten kun raaskisin sijoittaa voisin ostaa koko setin;

Olisiko Kenwoodin koneista täyttämään tämä aukko elämässäni vai kenties Kitchen Aid luxuskeittiökoneetko sen tekisi.. Onko muita hyviä vaihtoehtoja?

Laitanpas pari vanhaa kuvaa keittiöstä (uusia ei ole, koska en ole saanut ladatuksi vielä kameraani)...
Meidän keittiö on siis mustavalkoinen. Lattia on miltei musta puristelaatta, kivitasot mustaa kiveä. Kaapistot ovat korkeakiiltoiset valkoiset. Musta kaakelitakan toinen puoli jossa on leivinuuni ja hyvin on pelkistetty linja koko keittiössä. Valaisimetkin on minimalistiset pyöreät plafondit. Keittiössä työtason takana, lähellä pesuallasta on ikkuna, ikkunaan on tulossa valkoinen verho pellavasta.
Rakastan keittiössämme ilmavuutta, on tila touhuta ja ei haittaa vaikka koko perhe pyörisi ympärillä. Lisäksi tykkään sen helppohoitoisuudesta, edellisessä kodissa tympäännyin koristeisiin ja koukeroihin ja niiden puhtaana pitoon. Valkoinen kiiltävä pinta tuo ylellisyyttä ja valoa.
Astiathan meillä on myös melko pelkistettyjä Arabian teemaa ja kokoa lähinnä. Sitten on poikkeuksia, jotka ovat lähinnä Greengatea. Ne on niin ihania. Valkoisen lisäksi jonkun verran olen hankkinut vaaleanpunaisia ja beigejä astioita, muutamia piristäviä mintunkin värisiä.

Kodinkoneiden väri voisi olla valkoinen, se olisi varma ja selkeä ratkaisu ja koneet "uppoaisivat" huoneeseen.

Toisaalta mietin harmaata/beigehtävää/ruskeaa, luonnollista värimaailmaa. Miksipä ei..?

Kirkuvan punaiset, oranssit, vihreät ja limet jutut jätän todellakin pois. Ehkä korkeintaan tumman punainen voisi menetellä..

Rakkauteni vaaleanpunaiseen, niin no miksipä ei. Hempeä vaaleanpunainen voisi olla aika kiva.

Tuleeko väriehdotuksia muille mieleen?

Ja sitten kuvia niistä koneista (olen aiemminkin haaveilupostannut niistä!)
Yllä Kitchen Aidin settiä valkoisena. Ihania <3Ihana baby-pinkki väri Kitchen aid:ilta. Minusta tuo metallisen värinen teepannu sopisi myös oikein hyvin osana settiä, ei ihan kaiken välttämättä tarvi olla samaa sävyäkään..

Maininnan arvoisena vielä tää Kitchen aid:in ihana mintun värinen kone.. TYKKÄÄN! Ehkäpä jopa miun suosikki ois tällä hetkellä tämä..en kyllä osaa päättää..

Sitten vielä..Kenwoodin vähän vastaavan tyylinen setti eli kMixit


 Valoisena ja vaaleanpunaisena... Näitähän näkee aika monessakin kaupassa. Sen sijaan Kitchen Aideja ei niin hyvin oo ainakaan täällä päin tarjolla..?!
Mitäs mieltä olette?

(voisko tähän loppuun vielä huokaista, että lottovoittoa odotellessa) ;)

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Sai äitienpäivälahjaksi tuon kenwoodin vatkaimen ja olen siihen erittäin tyytyväinen:)

    VastaaPoista
  2. Mulla on uusi valkoinen Kitchen Aid, olin unelmoinut siitä jo pitkään ja kyllä se onkin hyvä! Suosittelen siis sellaista :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!