perjantai 8. kesäkuuta 2012

Pling-plingiä olkkariin

Joskus aiemmin postailin tänne tilanneeni Ellokselta valaisimet olkkariin. Ne eivät kuitenkaan olleet hyvät, joten lähtivät takaisin. Nyt sattui Kodin Ykkösessä vastaan tarjous, 149e/kpl maksavat pitkään harkinnassa olleet valaisimet, kristalliplafondit olivat kuin olivatkin tarjouksessa; 69,90e/kpl. Noh enpä aikaillut vaan ostin pois. Minusta nää on aikas kivat..

..Kauppaan jäi vielä yksi valaisin joka olisi mielestäni ihana meidän eteistä koristamaan, kristallilamppu sekin... Ehkäpä sitä täytyy vähän makustella vielä..

2 kommenttia:

 1. Kauniit valaisimet! Onko teillä millä tavoin toteutettu perusvalaistus "yleisissä tiloissa"? Tavallisia kattovalaisimia vai ledejä/halogeeneja?

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Miun mielestä talomme henkeen ei sopinut mieletön määrä upotettuja valaisimia, siis ledejä/halogeeneja, koska on kuitenkin vanhahtavan oloinen talo. Liiallinen määrä noita upotettuja juttuja jotenkin "syö" tiettyä tunnelmaa. Eteiseen piti tulla niitä enemmän kuin tuli, sähkösuunnitelmassa oli niin ja sähkäri teki jotain ihan muuta.. No kuitenkin; Eteisessä ja yläkerran "aulassa"/"käytävässä" mikä onkaan on tuollaiset upotetut valaisimet G10 kannalla, että voi erityyppisiä lamppuja laittaa niihin. sitten meillä on noita upotettuja yläkerran kylpyhuoneessa/vessassa ja alakerran pesutiloissa. Kylppärissä on lisäksi miun gariitin timanttivalaisimilla tehty tähtitaivas ja saunassa kuituvalot yhteensä 22 kuitua.

  Vaatehuoneissa on muoviset perusplafondit, osassa niissä on loisteputki ja osassa energiansäästölamppu. Kaikissa vaatehuoneissa (3/5) on valaisinkytkin kun kuvi avautuu valot tulee päälle.. (tosin sen asennukset kesken)Öööh.. Olikohan sekava sepustus.

  Niin sitten makkareissa on valaisimet ihan vaan nuo kattovalaisinten paikat/jalkalamppuja tarpeen mukaan, eteiseen tulossa kristallivalaisin tuohon upotettujen kaveriksi.. Kodarissa puoliksi upotettu plafondi, keittiössä 4kpl pelkistettyjä plafondeja ja loisteputkea, jotain valolistoja sieltä puuttuu yhä.. Ruokailutilassa kaksi kristallikruunua ja olkkarissa jalkalamppu ja neljä noita plafondeja nyt...

  En tiedä oliko vastaukseni nyt tyhjentävä, voipi kysyä lisää. =) Voin myös haluttaessa joskus tehdä postauksen kaikista meijän valaisimista kuvineen. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!