torstai 10. tammikuuta 2013

Ei malta oottaa..

Ei millään malttais oottaa, että milloin nuo orkidean kukat oikein aukeavat? -Vai aukeavatko koskaan? Odoteltu on jo toista kuukautta.. Ehtiikö muksut käydä nyppimässä nuput irti vai pääseekö tämä kukka loistamaan? Ei malttais millään oottaa, että kevät tulee. Ostan aina ekat tulppaanit vasta mummo-vainaan syntymäpäiville eli 12.1, nyt ostin jo aiemmin.. En malttanutkaan.. Eikö uusin muumimuki vois jo ilmestyä, en malta odottaa mikä sieltä tänä keväänä putkahtaa.. Ja eikö Greengaten uutuudet vois olla jo kaupoissa hyllyllä? Ei jaksais niitä joulualeja enää yhtään.. Ne vaaleanpunaiset ihanat pilkkumukit on saatava. Vähintäänkin ne. ;) Maaliskuullekin on niin paljon aikaa, että epäilen malttini loppuvan vielä jossain vaiheessa.. Koska silloin perheemme saa uuden pienen ihmisen.. Anteeksi, kun edellinen postauskin oli kevääseen viittaava.. ;) Ps. Eppusen kaapilla blogissa oli esitelty Reiman kevätuutuuksia. Voin kertoo, että se on menoo nyt.. Nimittäin heti kun saan tiedon, että Reiman kevätvaatteet on jo kaupassa.. ;) Joskin ennen sitä pitäs kurkata kaappiin ja tehdä pieni inventaario. Mutta maailman ihanimpia harmaita sävyjä siellä näytti olevan, unisex-juttuja pilkkujutuissa ja reipasta keltaista meidän pikkuherroille, joiden kaikkien lempiväri on keltainen!

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kivoja postauksia! Onko tulokas myös poika? Ihana kevät tiedossa teidän perheelle! Hyviä jatkoja toivottaa satunnainen lukija

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä uusin tulokas pitäisi periaatteessa olla poika. Ei käyty 4d ultrassa tarkistuttamassa sukupuolta kuten aina ennemmin, niin hitunen jännitysmomenttia on olemassa. Hyvää kevättä sinulle!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!