lauantai 12. tammikuuta 2013

YK:n kylppärin sisustamista vauvaa varten

Hoitopöytä löysi paikkansa yläkerran kylppäristä. Meille ostettiin Ikean Hemnes-sarjan edullinen ja mielestäni kivan näköinen hoitopöytä, aika lyhythän tuon kapineen käyttöaika on.. Myöhemmin Hemnes-lipastoa voi käyttää sitten tavallisena lipastona kun poistaa päällä olevan hoitotason. Tällä hetkellä luulisin, että tämä menee eteenpäin myyntiin kunhan me ei enää tarvita, sillä en keksi tuollaiselle lipastolle käyttöä.
Yläkerran kylpyhuone sai myös keväisen "asun" päälleen näistä ihanista Elloksen tekstiileistä, pilkullisista vaaleanpunaisista pyyhkeistä ja hennon roosan värisestä ylellisestä matosta.
Ihanaa viikonloppua kaikille! Meillä yritetään lepäillä ja kerätä voimia seuraavaan viikkoon, ei sen ihmeempää suunnitelmaa.

2 kommenttia:

  1. Mistäs tuo hoitoalusta on ostettu? Meillä ei oikein sovi sävyihin ed. lapsen keltakuvioinen harmaan sävyiseen khhuoneeseen... Mie olen vielä vähemmän valmistellut vauvan tuloon, vaikka jo 4. tulossa. =) ps. Nähtiin muuten teidän kodin esittelyssä, meillekin nousi Aurora... ;)

    VastaaPoista
  2. www.lekmer.fi sivustolla on noita pilkullisia ja ihania pilvikuviollisia, saatanpa toiseksi tilatakin semmosen pilvihommelin kun kodinhoitohuoneeseen meinasin kanssa toisen hoitopisteen viritellä tänne alakertaan pienelle naperoiselle.

    =) Onnea uudelle kodille teille! Kannustalon talot on vaan niin kauniita, vaikken voi aina ihan kaikesta asiakaspalvelusta ym asioista kehuakaan...

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!