maanantai 14. tammikuuta 2013

Pastillisävyt kuuluvat kevääseen!

Jokunen aika ennen joulua bongasin Kodinykkösestä Annon uuden pellavaisen sarjan. Ihanat sohvatyynyn päälliset kotiutuivat meille oitis, valkoisina ja pellavan värisinä! Ihanat somintanauhat niissä on ja kiva kirjekuorisysteemi vai miksi sitä sanotaankaan, ettei sisätyyny pääse pilkottamaan ulos tyynystä. Tykkään, ihanat myös siksi, ettei tarvitse silitellä.. Mukavan nuhjusen ruttuset, ihan niinkuin pitääkin!
Annolla oli myös ihana liinavaatesarja, itsellä ei juuri nyt ollut tarvetta moisiin, mutta aina pari uutta tyynyliinaa mahtuu mukaan.. =) Juuri oikean värinen sävy turkoosinmintunvihreä 50-luvun väri.
Mailegin hiiri pomppasi aamiaistarjottimelle Annon kaitaliinan kanssa, minulla on myös keittiöpyyhe tätä samaa mintun vihreää, kunhan alkaa kevät olla pidemmällä, aion ottaa aktiivikäyttöön molemmat. Miun lempparivärit selvästi tänä keväänä ovat hempeä roosa ja vaaleaturkoosi sekä mintun vihreä eri variaatioina. ;) Lemppariastioiksi jo ajan saatossa minulle ovat tulleet nuo Arabian Koko-sarjan kipot ja isot mukit (ei kuvassa), mutta hyvin kirii nuo Greengaten pilkkuihanuudetkin lempisijnaa, ehkäpä kevätmalliston vaaleanpunapilkulliset Greengatet pääsevät seuraavaksi ykkössijalle!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!