tiistai 1. tammikuuta 2013

Yksi Vipp kiitos!

Meillähän ei ole vessoissa roskiksia, useastakin syystä.. Mutta nyt kun on taas vaippaikäinen perheeseen tulossa ja yläkerran kylppäriin on toinen hoitopiste suunnitteella, niin menin hankkimaan roskiksen sinne. Se on klassikko roskis Vipp, jota olen haaveilut joskus aiemminkin Verkkokaupasta klikkailin sen tänään meille ja siellä lupailtiin Vipp:in saapuvan viikon sisään. Jäädään odottelemaan sitä siis.
 
Vaatehuoneiden sisustusjuttuja kovasti mietitään myös, edelleen viisi kappaletta vaatehuoneita on sisustamatta, aivan katastrofaalisessa tilassa. Niin ja vauvatarvikehankintoja myös. Ainiin ja autokin meillä menee pakosti uusiksi nyt kevään aikana, koska koko perhe ei enää mahdu seitsenpaikkaiseen autooni. ;)
 
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Kevättä kohden mennään, viikonloppuna meinaan siivota joulun pois vanhojen perinteiden mukaan ja sitten voikin miettiä kevätsisustusjuttuja. Kauniita värejä ainakin näyttäis olevan monessa paikkaa jo tarjolla.
 

1 kommentti:

  1. Kannellinen roskis on kyllä varsin hyödyllinen :) Meillä vessassa heiluriläpällinen.. Toisinaan aikas tujut tuoksut. Tuleepahan roskis tyhjennettyä tiuhaan. :) Mukavaa alkanutta vuotta 2013! Sinulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!