tiistai 15. tammikuuta 2013

Talven ykköshaalari!

Olen huomannut, että täällä blogimaailmassa ihmiset ovat kertoneet tämän talven suosikkihaalareista tai ulkoiluvaatteista. Meillä se on ehdottomasti ollut tämä Reimatec + haalari, joka on ollut aivan _TÄYDELLINEN_. Malliltaan se on juuri hyvän mallinen pojallemme Irvinille, joka maaliskuussa täyttää 5v. Se on ollut helppo pukea ja riisua, lahkeet on olleet helpot laittaa kengän varren päälle ja vetoketju on toiminut hyvin. Kaikki ominaisuudet on olleet huiput ja kangas on edelleen, kovasta käytöstä huolimatta uuden veroinen. TYKKÄÄN! Ostin sitten alesta toisen tällaisen meille, Edvinille joka on menossa ekaluokalle. Edillä talvihaalarina on palvellut Reimatec-haalari, joka on jo pari talvea mahtunut päälle, koska Edvin ei kasvanut vuoteen ollenkaan. (jonka takia ollaan kasvukontrolleissa) Nyt toivotaan, että poika kasvaa ja seuraavana talvena hyppää sitten 122 senttiseen pukuunsa, ekaluokkalaisen kengissä.
Ja nyt odotellaan kovasti uusia Reiman ihania kevätmalliston pukuja!

2 kommenttia:

  1. Joo täälläki täytyy alkaa pikku hiljaa katseleen pojille kevätpukuja..huoh..jospa sitä löytyisi nättejä ja kestäviä pukuja :)

    VastaaPoista
  2. Meille onkin tulossa kas kummaa ;) Reimaa tänä(kin) keväänä! Valittavasti olen huomannut, että useissa muissa merkeissä joita olen kokeillut on aina jotain parantamisen varaa. Esim Lego wearin tarrat on kamalat kovat ja koppurat ja lahkeensuusysteemit eivät vaan yksinkertaisesti ole toimineet, Molokidsillä mittasuhteet eivät ole mieluista ja hihan/lahkeensuut ovat aina vain liian tiukat ja lapset eivät niitä itse saa paikoilleen, Remua onkokeiltu, Ticket to heavenia, Lassieta, Prisman omaa Giraffia.. Monenmoisia yksittäisiä kokeiluja, aina vain suosikkipuvuiksi nousee meillä Reima. =) Kauniita pukuja on muillakin kyllä, mutta se toiminnallisuus on kaiken A ja O, varsinkin kun lapsia on näin monta ja asioiden påitää vaan toimia ja tapahtua suht nopsaan. =) Haaveilin vähän vauvall Racoon-haalaria, koska ne ovat kauniita, mutta onneksi lueskelin ja kuulin kaverilta, että niissä on paljon ollut reklamaatioita, uskon, että siinä on taas se, että ulkonäkö on kaunis mutta joku seikka vaan ei toimi/menee rikki helposti.
    Reiman kanssa on muutamat yksittäiset "reklamaatiot" toimineet loistavasti ja nopeasti. Esim kerran vaihdettiin yhteen takkiin vetoketju Reimalla mukisematta ja nopsaan. 11 vuoden kokemus Reimailusta, esikoisen eka kunnon ulkohaalari nimittäin oli aikoinaan Reimatec. =) Ja sekin on muuten edelleen tuttavaperheen tytöllä käytössä. ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!