tiistai 29. tammikuuta 2013

Talvisen makkarin jäähyväiset..

Ompas hankalaa keksiä joskus noita otsikoita tänne. =) Olen pahoillani, kun aina ei runosuoni pulppua.. Mutta siis, vielä viimeisiä "värittömiä" makkarikuvia. Kunhan lumet alkaa sulamaan, uskoisin, että jotain täällä täytyy tehdä! LISÄÄ VÄRIÄ. Olisiko se pinkkiä ja turkoosia? Ainakin ne on nyt aika kovin pop ja tapetissahan onkin jo vähän pinkkiä. Kokonaan valkoiset rullakapat hankin noiden "talviverhojen" sijaisiksi kesän ajaksi, sillä rakastan sitä valon määrää mikä tuonne makkariin kesällä aina tulee! Muutamia valokuvankehyksiä olen viimein saanut laitettua valmiiksi, poikien kuvilla varustettuina tietenkin. Siellä äidin muruset on. Anton, Edvin, Irvin ja Iivan. <3 Rakkauspakkaukset! Ps. Kävin tänään Reimalla piipahtamassa, muutamia kevätpukuja oli jo saapunut myymälään! Hetki pitää malttaa, muutama viikko ja valikoima täydentyy siitä vielä paljonkin!

2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköistä! viimeksi kun olen käynyt niin taisi olla paljon paljaamman näköinen, olikohan verhoja silloin ollenkaan?

    VastaaPoista
  2. Taisin jouluaattoyönä niitä verhotankoja ja verhoja viritellä tuonne. =) Ei enää kovin monia verhoja puutukaan ikkunoista, muutamat kuitenkin..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!