lauantai 2. helmikuuta 2013

Äiti, mie autoin siuta vähäsen..

"Äiti, mie autoin siuta vähäsen.."-Sanoin Irvin 4v yhtenä päivänä ja kuljetti minut yläkerran kylppäriin katsomaan, mitä on saanut tehtyä.. Poika oli näppäränä kaivellut kaikki vessapaperirullat kaapista ja laittanut ne "helpommin saataville". En tiennyt, itkeä vaiko nauraa, sillä olin juuri aikonut kuvata kevätkuvia kyseisestä huoneesta ja nuo rullat eivät nyt kovin silmiä hiveleviä ole.. Mutta: Ajattelin antaa elämän näkyä näissä kuvissa..!
Kerroinkin aiemmin, että kylppäriimme tuli vauvanhoitopiste. Kunhan hoitopöytä joskus jää tarpeettomaksi, on tuohon samaiselle paikalle suunniteltu suihkukaappia, siellä on vesipisteet ja viemäröinnit jo kunnossa. Itseasiassa minä olen suunnitellut siihen minikokoista tassuammetta, mutta mies ei sitä vielä tiedä.. ;) Hyvin on herkkää vaaleaa tämä kevät tuonut väreissä tullessaan. Alakerrassa on olkkarissa, ruokailutilassa ja vähän keittiössäkin vaaleaa mintunvihreää piristämässä mustavalkoisbeigeä yleisväritystä. Hyvää viikonloppua kaikille ihanille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Tuohan on aivan mahtava keksintö wc paperille. :D Meillä J 6v päätti avustaa myöskin äitiä. Laittoi _kaikki_ meikkini, hajuveteni, korut jne. Hyllyköstä peilikaappiin. Hetki meni ihmetellessä, että mihin koko kaunistautumis omaisuuteni oli kadonnut, ennenkuin hoksasin avata peilikaapin oven. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!