lauantai 23. helmikuuta 2013

Loistettiin kilvan kevätauringon kanssa!

Meillä aina lauantaisin on harrastepäivä. Aamulla on isoimman lapsen uintiharkat ja iltapäivällä kahden isoimman tanssi. Pojat tanssii Gospel-tanssia ja ovat tanssineet jo useita vuosia.
Me loppuperhe, eli minä, mies ja kaksi pienintä mennään yleensä ruokaostoksille sillä välin. Tänään ajattelinkin kokeeksi laittaa välikausiasut kauppareissulle. Pojat tuppaavat valittamaan, että on hiki tai tulee kuuma toppavaatteissaan. Nyt oli oikein sopiva, talvikengissä ja hanskoissa, mutta ohkasissa takeissa/haalareissa.
 
 
 
Rakkaat lapset, joilla on monta nimeä; Irvin ja Iivan, Iippo ja Aapi, Älli ja Tälli, tilanteen mukaan poseerasivat kevätauringossa pukuineen ja voin sanoa, että tuo upea Reiman tämän kevään keltainen sävy kyllä loisti vähintäänkin kilvan auringon kanssa. Tänään huomasin, että tuossa Iivanin haalarissa on kiva kiristyssysteemi vyötäröllä; Ei olekaan enää naru jonka päässä on kiristin vaan samanlainen systeemi kuin monissa lasten housuissakin eli kumppari ja nappi-juttu! Pikkuhiljaa alkaa avautua uutuuksista uusiajuttuja.
 
Kenkäjutut kevääksi on vähän auki. Tilasin pienille piiperöisille ihanat Bisgaardin tähtitennarit, jotka ovat sellaiset eksoottisen harmaat, menee kyllä vähän kaiken kanssa, ehkäpä esim tulevan vauvan ristiäisiin ja siistimmiksi kengiksi.. Mutta nämä herkkukeltaiset Kavat-tennarit ovat olleet mielessäni juurikin näitä kevätasuja ajatellen. Näissä tuntuisi löytyvän vielä noiden poikien kokojakin.
Reimallakin olisi kyllä oma tennarinsa tarjolla, vaan sininen väri hieman arvelluttaa tällä kertaa (miksi ei voi olla harmaat, keltaiset tai mustat?).
 
Aurinkoista VIIKONLOPUN jatkoa kaikille!
 
Ps. Reimalla ihana kilpailu lapsisuunnittelijoille! Pääsette kilpailuun oikealla olevan palkin kuvasta klikkaamalla!!! Osallistukaahan, meillä ainakin on jo suunniteltu monenlaisia kuoseja!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!