torstai 28. helmikuuta 2013

Väriterapiaa Polarn O.Pyretin kevätasusteista!

Pienimuotoinen yhteistyöprojekti Polarn O.Pyretin kanssa näin kevään kunniaksi.
Pääsin tutustumaan Pop:iin heidän kevätasusteiden valikoimaan. Hyvin oli herkkuvärinen koko myymälä ja hetken katseltuani tuotteita tulin siihen tulokseen, että kaikki on tarkkaan mietittyä ja sopii yhteen toistensa kanssa. Hauskoja kevätkokonaisuuksia on siis luvassa katukuvaan kunhan kevätvaatteisiin siirrytään!
 
 
 Minun kaksi ehdotonta suosikkiani tämän kevään Pop:in mallistossa ovat tämä vöissäkin näkyvä kaunis vaaleanpunainen sävy! Tätä vaaleanpunaista on tarjolla pienille ihmisille monenmoisessa muodossa.
 Toinen ehdoton kevätsuosikkini on tämä kevään punainen denim-haalari, joka mielestäni on erittäin unisex-värinen ja kaunis. Olisin voinut huolia meidänkin pojille tällaisen. Tässä kuvassa haalariin on yhdistetty sinisävyinen huivi, joka antaa oman ilmeensä. Erilaisilla asusteilla kuten pipoilla ja hansikkailla, sekä huiveilla tämä haalari menee sekä tytölle, että pojalle!
"Virkatun" tyylisiä pipoja oli hyvin iloisissa sävyissä, muodoltaan tämä pipo on aika kiva koska se suojaa kevätviimalta hyvin lapsen niskaa ja poskiakin tarvittaessa.

 Trikoopipoja iloisissa väreissä! Oma suosikkini on kuitenkin ehkä se perus raidallinen Pop:in trikoopipo, mutta nämä ovat kyllä melkoisia karamellejä ja sointuvat muunmuassa Pop:in laadukkaisiin Windfleece-takkeihin, joita hieman tuolta kuvan peilistä heijastuksena näkyykin.

Farkkulippis, Farkkutakin, miksi ei Denim-ulkoiluasun tai vaikka ihan tavallisenkin kaveriksi..
Kuvassa olevat farkut ovat muuten myös yksi kevään suosikeistani ja harkitsen vakavasti hankkivani tuollaiset perheemme 3,5 vuotiaalle! Hän tykkää farkuista ja nuo turkoosit istuisivat niin monen kevät/kesävaatteen kanssa mitä olen hänelle hankkinut.

Raitapipoja, iloisia sormikkaita, vauvan "tumppuja"..Melkein mikä tahansa sattuu minkä tahansa takin/haalarin kanssa!
"Örkkikuosia" ja raitoja. Ja noita herkkufleecejä.
 
Palkkioksi tästä yhteistyöstä valitsin perheen kolmelle pienimmälle kevyet kevätpipot ja sormikkaita. =)

Jos alkaa arki maistua harmaalta, niin kipinkopin väriterapiaan Polarn O.Pyretille! Kuvat on otettu Lappeenrannan Gallerian myymälästä. Näitä tuotteita voit ostaa myös Polarn O.Pyretin verkkokaupasta, osa tuotteista onkin linkitetty suoraan sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!