perjantai 22. helmikuuta 2013

Hiihtoloma ja lomakuume!

Meidän pojilla, eskarilaisella ja koululaisella, alkoi juuri hiihtoloma! Mies ei pidäkään talvilomaansa nyt, vaan sitten vauvan synnyttyä, joten minä täällä nautiskelen olotilastani ja neljästä vilkkaasta poikalapsesta kokonaisen viikon.
Kuuntelin juuri radiosta, kuinka Lapin matkailu aina vaan vetää puoleensa Suomalaisia lomailijoita, mutta myös ulkomaanreissut on hyvin suosittuja. Ja arvatkaas vaan miten kovasti itsellä tekisi mieli päästä piiiiitkästä aikaa jonnekin lämpimään! Voin kertoa, että on hurahtanut kohta vuosikymmen edellisestä etelänlomasta, ei ihan mutta aika lähelle. Elämä vaan on ollut niin hektistä ja tilanteet sellaisia, ettei reissaamiseen ole ollut mahdollisuuksia. Ollaan kuitenkin miehen kanssa suunniteltu, että kyllä me joskus vielä... Ja se joskus on varmasti 10 vuoden päästä tällä lapsiluvulla, tukiverkostolla ja lastenhoitojärjestelyongelmilla. Mutta onpahan jotain mitä odottaa.

Tässä linkki muutamaan matkakohdevaihtoehtoon teille, jotka myös matkakuumeilette tai mietitte mahdollista tulevaa reissuanne. Pietari, Barcelona ja Berliini, ja monta monta muuta ihanaa historiallisen kaunista ja "varmaa" lomakohdetta. Itse en ole noissa koskaan käynyt, mutta ehkä sitten joskus... =)
HAUSKAA HIIHTOLOMAA MUILLE LOMALAISILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!