tiistai 12. helmikuuta 2013

Luxusta arkeen ja iloa silmälle!

Minut pyydettiin Finlaysonin myymälään Lappeenrannan Myllymäkeen yhteistyökuvioissa ja tottahan minä innolla sinne suuntasin! Olenhan aiemminkin Finlaysonin kanssa yhteistyössä ollut blogin tiimoilta ja mm. arvonnan järjestänyt täällä. Sain tutustua perinjuurin uuteen J.F. by Finlayson premium-mallistoon. Tiesittekö muuten, että malliston ihanan vanhahatavat nimet kuten Emilie, Marie ja Carl nimet tulevat Finlaysonin tehtaan historiasta! Ihastuttava ajatus, sillä mallisto onkin hyvin perinteinen ja klassinen värityksiltään ja tyyliltään kauniine yksityiskohtineen.
Beige, valkoinen, harmaa, luonnonvalkoinen.. Ihania, kauniita värejä juuri oikeissa sävyissä. Ja upeita pellavakankaita tyynyliinoissa, pussilakanoissa, aluslakanoissa, pöytäliinana..! Laadusta ei näissä todellakaan ole tingitty, sen vaan tuntee maallikkokin kädessään kun koskettaa kankaan pintaa.. Percale-puuvilla suorastaan likuu käden alla ja tuntuu jokaisella sipaisulla yhtä hyvältä, se on tehty myös kestämään ja pysymään nukkaantumattomana ja laadukkaana.
Tämä ihana mallisto on saa lisää täydennystä jatkossa, joten mikään hetken hurma tämä mallisto todellakaan ei ole! Yllä olevassa kuvassa kivipestyä pellavaa oleva petaus ihanine tyynyineen. Päätin, että itselle on saatava myös tuollaiset takana olevat jättityynyt ja tyynyn pälliset. Ps. Finlaysonin ihanasta J.F by Finlayson mallistosta sain blogiin arvottavaksi tuotteen! Malttakaahan pysyä kuulolla, julkistan arvonnan lähiaikoina! Kerron sitten vielä lisää Finlaysonin vierailustani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!