keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kevät Greengateja!

Ihanaa, lisää kevätpostauksia tänne. ;) Greengaten kevättä oli jo tullut paikalliselle sisustuspuodille Joutsenon Leppälään (= maaseudulla). Helkkä Dreams -nimisen sisustuspuodin löysin viime syksyllä sattumalta ja sinne olen aina uudelleen ja uudelleen menossa. =) Palvelu on oikein kivaa ja puodin tarjonta ihanaa. Minun mukaani lähti Helkältä mintun värinen uunipata, muutamat vaaleanpunapilkulliset mukit, ihania keväisiä pinkkejä pilkkukeittiöpyyhkeitä, minttusia keittiöpyyhkeitä jne.. Vielä osa kevään Greengateista on sinne vasta tuloillaan, niitä jään innolla odottamaan. Laittelenpa jossain vaiheessa kuvia näistä ostamistani ihanuuksista. Ja vähän asian vierestäkin vielä; Viimein 1,5 vuoden rummuttoman kauden jälkeen meille saatiin hankittua Mielen lämpöpumppusysteemillä toimiva kuivausrumpu. =) Samaa settiä kuin pesukonekin, 8 kiloinen kennorumpu.. =)Huomenna sen pitäisi kotiutuakin jo. Hyvin olen pärjännyt ilmankin, mutta muistan kyllä millainen siunaus kuivausrumpu vauva-aikoina aiemmin meillä oli..

2 kommenttia:

  1. Kiiitti vinkistä! Kävin tänään kurkkimassa puotia, ja pienelle, mutta idylliselle se vaikutti, ja muutaman hauskan löydön tein :)

    VastaaPoista
  2. =) Kiva, että joku löysi tiensä sinne. Odotan innolla taas kesää, kun on kiva ajella maaseudun läpi sinne ja kun puoti "levittäytyy" ulos asti ja tilan tuntua tulee kun ovet on auki lämpimpinä päivinä. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!