keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Projektit vaiheessa edelleen

Ehkä hieman eksoottinen kuva, mutta kun aurinko niin kauniisti paistoi, nappasin portaikostakin muutaman kuvan.Portaiden maali on muuten Tikkurilan Lumi-mallistosta se kaikkein valkoisin värisävy, se hohtaa auringon kanssa kilpaa kauniina päivänä.. Siinä samalla kun kuvailin portaita, sitten mietin, että voi ei. Edelleenkään meijän sähkömies ei ole tullut tekemään hommiaan loppuun! -USKOMATONTA- Ollaan useita kertoja pyydetty häntä ja nähtykin tällä samalla kadulla pyörimässä. Aina se lupaa ja lupaa.. Ja lopputulos on aina vaan se sama; IKINÄ se ei tule.
Portaikossa askelmien yläpuolella näkyy muutamia tuollaisia valkeita muovilätkiä. Niihin kuuluisivat portaikkoon suunnitellut valot, jotka toimivat aina hämärän aikaan ja tarvittaessa. Ärsyttää katsella lätkiä päivästä toiseen.. Ja kohta voisi sanoa jo, että vuodesta toiseen..
 
Ja tuossa ylhäällä näkyy tuo meidän itse tekemä "sisäikkuna" joka on poikien pelihuoneeseen tehty, tuomaan valoa portaikkoon/käytävään jne. Siihen olen suunnitellut jo pidempään ruudutusta. Se on vähän akvaariomainen iso lasi-juttu vain tällä hetkellä. Mies on kieltänyt itse hankkimasta siihen mitään, eikä ovifirmakaan (mistä meidän sisäovet on) osannut auttaa asiassa kun viime viikolla kyselin. Pitäisi siis kehittää tuohon ikkunaan sopivat ruudukot, jotka irtoaa pesun ajaksi helposti.

Ps. Vielä siihen sähkömieheen palatakseni, että ei ole helppoa vaihtaa kesken projektin sähkömiestä. Sitäkin on suunniteltu. =/ (jos jollain nyt sattui tulemaan mieleen moinen ehdotus)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!