tiistai 11. helmikuuta 2014

Alpun uusi jumpsuitti

 Kevääksi kaipasin harmaata, yksiväristä ja hillittyä jumpsuittia Alvinille. Kyllä sitä etsittiinkin. Lähinnä toiveitani oli Lindexin muumihaalari, tosin ne muumit siinä haalarissa olivat toiveeseeni vähän liikaa. Halusin tosiaan jotain hyvin simppeliä. Etsintöjä tehtiin yksin ja kaverin kanssa, netistä ja vaatekaupoista. Ja sitten se perjantai-iltana tuli yllätyksekseni vastaan REIMALLA. Siis voitteko kuvitella, Reimalla. Oishan se pitänyt arvata. ;) Pari päivää aiemmin oli liikkeeseen saapunut kevään uutuudet Newborn-mallistoon ja siellä oli juuri etsimäni. Ja se mikä hassua, olin jo ajatellut ettei Newborn malliston jutut enää mahtuisi meidän maaliskuussa vuoden täyttävälle naperoiselle, mutta kylläpä vaan hienosti mahtui ja oli reilukin tuo 80 senttinen.
 Hihansuut ja lahkeet sain vielä käärittyä, uskoisin että tämä jumpsuitti menee vielä keväällä sittenkin kun on jo ihan lämmin ja joskus voi viipottaa ulkonakin pelkällä jumpsuitilla. Pipo on kanssa Reimaa, alelaarista ja koko on 48.
Niin sitä vaan ihminen oppii ettei pitäisi mennä merta edemmäs kalaan. Tai sitten tämä vaan oli mielettömän hyvä sattuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!