perjantai 7. helmikuuta 2014

Pikkubussi

Lupasin aikoinaan ilmoitella, kun löydämme pikkubussin perheellemme. Minullahan on ollut täällä ilmoitus aiheeseen liittyen ja olen saanut jopa yllättävän monta yhteydenottoakin. Ihan autoliikkeestä pohjoisestakin laitettiin minulle viestiä ja tarjottiin heidän valikoimansa autoa ja olin todella positiivisesti yllättynyt siitä. Muutama taksikuski ja muuten vaan autoa myymässä oleva oli myös kanssani yhteydessä ja joidenkin kanssa jopa soiteltiin puhelimella. Aika hienoa, että blogin avulla sain näitä yhteydenottoja tämmöiseenkin asiaan.

Nyt näyttäisi sille, että asia ollaan saatu päätökseen. Olemme löytäneet haluamamme ja etsintä päättyy. Autoa emme ole vielä saaneet ja kauppakirjat ovat vasta valmisteilla, mutta tässä kevättalvella asian pitäisi hoitua.

Perheeseemme tulee siis Volkswagen Transporter, se pidempi malli ja malli on T5. Tämä Transporterhan on tunnetusti petojen sukua, susi jo syntyessään, voi vaan toivoa että tämä kappale ei kuuluisi noihin maanantaikappaleiden joukkoon ja ollaan henkisesti varauduttu jatkuvaan remppaankin jo.

Auton valinnassa tärkeitä seikkoja tiettyjen ominaisuuksien lisäksi olivat auton ajettavuus, yleinen siisteys ( koeajettiin jopa autoja joihin en omia lapsiani edes sisälle haluaisi laittaa!) ja muunneltavuus. Haluttiin tietyntyyppiset penkit autoon, että autossa voidaan tarvittaessa vaihdella penkkien paikkoja melkolailla vapaasti. Tämän auton sisus on Johanssonin valmistama carsport puolinahkaisilla penkeillä. Noita penkkejä saa "heiteltyä" auton sivuille ylös tai irroitettua suht helposti kokonaan pois.

Meillä tämä bussin etsintä kesti parisen vuotta ja todella vaikea oli löytää täydellistä. Ilmeisesti toiveemme olivat turhankin tiukat. Eikä haluttu laittaa autoon rahaa kiinni järjettömiä summia uutena (nuo bussit ovat alkaen yli 50 000 ja ne halvat bussit ovat tehdascaravelleja jotka ovat kuin peltipurkit jossa istutaan peräjälkeen riiveissä).  Toivotaan nyt, että tästä on meille iloa nyt vuosiksi eteenpäin ja päästään koko sakilla ja koiran kanssa liikkumaan.

Nyt meillä olisi yksi kappale luotettavia, alle 200 000km ajettu Toyota Avensis ilmastoinnilla myytävänä. Jos joku on kiinnostunut niin lisätietoja saa sähköpostilla taijamaija@pp.inet.fi. Avensis on todella siistissä kunnossa ja ollut luotettava menopeli ilman isoja vikoja.

Enempää en autosta postaile, mikäli ei erityistä kiinnostusta kellään herännyt. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!