lauantai 8. helmikuuta 2014

Vaaleansinistä hattaraa


Meillä oli ihana lauantaiaamu. Alvinin kanssa köllöteltiin sängyssä pitkään ja nukahdettiin sitten uudelleenkin. Vasta puolen ysin aikaan herättiin. Alvin on siitä poikkeuksellinen lapsi meidän perheessä, että hänet saattaa saada kainalossa uudelleen nukahtamaan tai joskus päivällä on nykyisin nukuttu yhdessä päiväunia, ihan sylikkäin.
Kuvissa Alvinilla on päällään Reiman Newborn malliston villainen body koko 80. Minusta villa on ihan huippumateriaali lapsen vaatteisiin. Yöllä, päivällä, päiväunilla, ihan milloin vain: Lapsella on aina hyvä ja lämmin olla. Jos en ole ihan varma mitä laittaa lapselle päälle ulos, laitan villaa. ;)
Alvinin makkarajalkoja ja muita vauvan pulskia osia yritin kuvata. Alkaa olla vauhtia pojalla niin paljon, ettei meinaa onnistuakaan. Meillä kiivetään jo portaatkin tuhatta ja sataa ja keittiöjakkaralle kiipeily on uusin keksintö. Voitte kuvitella, että silmät saa olla selässäkin!
Ihanaa viikonloppua! Meillä on huomenna Meandi -lastenvaatekutsut ja kivasti vieraita tulossa. Tänään meinataan vähän leipoa ja käydä ruokakaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!