perjantai 28. helmikuuta 2014

Alelöytö kevättakki

 Olemme koko perhe talvilomalla ja nyt on aikaa etsiskellä vaatteita ja järjestellä paikkoja. Tai no jos totta puhutaan ollaan täällä melkoisen kaaoksen keskellä, koska meillä rakennetaan vaatehuonetta. Tällaisen takin kuitenkin löysin Outlet-myymälästä viime viikolla ja se on meidän perheen ekaluokkalaiselle. Koko on 128 ja vähän jänskättää, että onko se kuitenkin liian suuri 122 senttiselle hoikkeliinille.
 Takille jäi puoleen hintaan noin 26 euroa hintaa, joten kamalan kallis investointi tämä ei tällä kertaa ollut. Noita oli vihreitä ja punaisia ainakin vielä ja housujakin olisi ollut ihan kivasti. Meillä vaan ollaan niin tykästytty toisen merkin housuihin niin sellaisilla mennään tämä kevät, kunhan saan ne ostettua ensin.
Pipoja tällä pojalla on vähän joka lähtöön ja niin on nytkin. Name It pipo oli mukavan kevyt näille keleille ja tuo edessä oleva heijastinkuvio oikein hyvä lisä hattuun.

Aika reipas kokonaisuus miun mielestäni. Jos ei kouluun niin ainakin kotipihalle leikkeihin. ;) (Jännityksellä odotan pojan  omaa mielipidettä vaatteista, sillä hän ei ole vielä itse näitä nähnyt)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!