sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Haaste pärähti postilaatikkooni..

Mari Villa Hottentotista lähetti minulle haasteen, jonka otin iloisin mielin vastaan. Kiitos sinulle Mari ensinäänkin tästä!
Haasteen ensimmäinen osa: Huushollin laiminlyönnit.
 
Siis apua. Joskus tuntuu, että koko huusholli on yksi iso laiminlyönti. En todellakaan ole siivousintoilija, en saa välttämättä tehtyä pientäkään juttua, joka on roikkunut jo pitkään. Huushollissamme on myös muita, väitän että minusta riippumattomista syistä johtuvia laiminlyöntejä, niitä erittelemättä sen enempää. Eiköhän jokaisen kotoa jotain laiminlyöntejä löydy. Ainakin toivon niin. En kuitenkaan ota vakavasti "pikkujuttuja", en koskaan.

Haasteen toinen osa: Kysymyksiä ja vastauksia.

1. Lempiväri sisustuksessa.
Riippuu kysytäänkö tässä sellaista kestosuosikkia vai tämän hetken suosikkia. Oikeastaan voisin vastata, että musta on lempivärini, harmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen ovat kestosuosikkejani. Sisustuksen lempiväri.. Mmm.. Valkoista/harmaata beigeä meillä on kaikkein eniten. Paha paha. Vastaan vaaleanpunainen. ;)

2. Design-esine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.
Jotain aivan hurjan modernia ja "kovaa", kylmää ja metallista. Epäilempä muutenkin, että meillä pysytellään edullisemmassa designissä ja huonekaluissa vielä pitkään..Tai ainakin niin kauan kun lapset on askartelevaisia. Tähän kysymykseen liittyen voisin mainita pakkomielteeni nahkaiseen Egg-tuoliin. Siinä on sitä jotain.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.
Hurmaavimmat. Jahas. Missähän mielessä tämä kysymys on tehty. Tarkoitetaanko mmm..siis hottista vaiko vain hurmaavaa. Miun mielestä Pako -sarjassa oleva päähenkilö Mike (kö se oli?) on ehkä hotein miesnäyttelijä mitä kautta aikojen muistan. Ja sitä kautta myös hurmaavin.

4. Suosikki leivonnassa
Jahah.. Leivon kyllä viikottain lähestulkoon "peruspullaa", mutta ei se maullisesti ole miun suosikkini. Mmm.. Mokkapalat on aina sellainen hitti, että ikinä en epäonnistu. Ja omppupiirakasta tykkään kanssa paljon. Aika perinteisiä on nuo miun suosikkini. Sanotaan mokkapalat.

5. Blogisuosikit
Tuolla reunassa on lista suosikeistani. En ehkä osaa yhtä ja ainoaa mainita... Wilhelmiinan blogia olen seurannut todella kauan ja huokailen aina vaan sitä, miten jonkun koti onkin niin tasapainoinen ja kaunis. Heitänpä haasteenkin hänelle eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!