keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Heikkouteni on nämä muumit..

Odotukset oli suuret tämän Tove Janssonin muumikuosien suhteen, kun kerran juhlavuotta vietetään,
 Finlayson  täytti nämä minun odotukseni todellakin, todellakin! ;) Saatiin KAKSI uutta ihanaa kuosia ja juuri oikeanvärisellä pohjalla; Harmaalla joka istuu ainakin meidän kotiin täydellisesti. Kuvassa kuosi nimeltään "Juhlamuumi".
 "Hitto mie romahan!" -Ajattelin kun pyörin kamerani kanssa Lappeenrannan Myllymäessä Finlaysonin liikkeessä. Minä en meinannut osata päättää, mitkä tuotteista kotiini ostaisin..
 Sitten osui silmiini tämä "Muumiystävät" kuosi. Ja olin myyty. Voisin sanoa, että ihan myyty. Tämähän on siis täydellinen. Ihanasti hillitty ja hallittu kokonaisuus. Mustaa-harmaata-valkeaa. Rakkaat muumiystävät kaikki siellä seikkailemassa, ripaus lapsellisuutta ja ihanan hillityt värit.
 Tätä minun oli sitten pakko ostaa. Myöhemmin kerron lisää näistä hankinnoistani teille, kunhan saadaan taas aurinkoa lisää ja saan kauniita kuvia lastenhuoneesta näpsittyä. Kernikoreja, vauvalle pussilakanasettiä, meikkpussukoita, kynäpenaaleja.. Kaikenlaista ihanaa joista yritän saada mahdollisimman pian hyvät kuvat otettua.
 Sitruunaisen keltainen oli myös aika jännä ja keväinen. Hyvä piristysruiske harmaan/beigeharmaan kaverina.
 Uudet pyyhkeetkin oli ihastuttavat. Lempeän harmahtavat, ja ripaus taas "jotain" räväkkää. Ehkäpä meillä lasten kylppäristä tuleekin tänäkeväänä harmaa + sitruunan keltainen sävyiltään. ;) Heti alkoi ideariihi raksuttaa.
 Kerniliinakankaat jäivät minulla kummittelemaan. Tuo "Muumiystävät" kuosi olisi aika täydellinen meidän ruokailutilaan. Tämä on kyllä oikeasti, ihan kuin olisin tilannut tämän kuosin..
Ainakin kernitabletit täytyy vielä hakea, meillä kun tuo pieni isäntä tuppaa sotkemaan ruokapöydässä aika tehokkaasti opetellessaan ruokailun saloja.
Arvontaa luvassa myöhemmin tässä kuussa "Juhlamuumi"-teemalla ja lasten huoneisiin liittyviä postauksia. 

Kiitos Finlayson yhteistyöstä jälleen kerran!

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina pitänyt muumeista, mut onneks en oo hurahtanut niihin ihan täysin. Mutta nyt toi meijän pikkupoika on innostunut muumeista ihan mielettömästi, niin taitaa minunkin innostus kasvaa :)
    Uudet kuosit on kyllä kivat!

    VastaaPoista
  2. Se jokin muumeissa vain on. ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!