torstai 27. helmikuuta 2014

Kevään Reimaa vauvalle 2014

 Edellinen lastenvaatepostaus oli perheen pienimmän haalarista, joka on siis aivan ihana. Muut Alvinin kevätvaatteet tulevat tässä. Kuvassa tämän kevään mallistosta ihanan klassinen tummansininen pikkuruinen takki. Punaiset tehosteet vetoketjussa ja Reiman logossa antavat vähän särmää takille ja toisaalta mahdollistavat kivasti vaikkapa punaisen hatun, käsineiden ja kenkien hankinnan. ;) Tätä takkia saatavana myös reippaan punaisena ja beigenä!
 Tässä kuvassa Alvinin kaikki tämän kevään ulkoiluasut. Siinä on tuo todella kaunis polvipaikka-somisteilla oleva ruskeanharmaa haalari, tähtihaalari joka on eri valmistajan "köykäisempi" eli ohuempi haalari. Tuota "polvipaikkahaalaria" on muuten myös vaaleanpunaisena. Se oli niin herkullinen, että sydän vuosi taas verta sen nähdessäni, pojille kun ei sellaista oikein voi hankkia. ;)
Sitten vielä tämä kaupunkisetti. Ihanan klassinen takki ja harmaat housut siihen kaveriksi. Takki menee mahtavasti myös farkkujen ja sammareidenkin kanssa. Siinä on helmassa säädettävä kuminauha joka mahollistaa takista vähän reilumman koon valinnan. Myös hihansuissa on Reiman vaatteista jo tutut tarrat, joilla hihaa voi vähän säädellä. Alvinin tämän hetken vaatekoko on 68/74, takki on 80 senttinen ja uskoisin sen menevän vielä syksylläkin hänelle. Tämän kevään Reiman vaatteissa oli mageita värivaihtoehtoja, meillä taitaa kuitenkin olla tänä keväänä värien suhteen "välivuosi" ja pysyttelemme tällä kertaa neutraalimmissa valinnoissa Alvinin suhteen.

Ehkä panitte merkille, että päähine ja kengät puuttuu vielä. Ne on yhä hankintalistalla ja kenkien väri vielä vähän mietinnässä, olisiko meidän tämän kevään ensiaskelkengät punaiset, konjakin väriset vai jotain ihan muuta? ;) Mielipiteitä kaivataan. ;)

Oletteko ennättäneet kevätvaatteita jo ostamaan? Tämä talvi on ollut kovin kummallinen säiden suhteen ja ei oikein tiedä onko tässä jo kevät aluillaan vai talvi meneillään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!