lauantai 1. maaliskuuta 2014

Rakenteluprojektia talvilomalta

Jotain pientä puuhattavaa piti tällekin lomalle saada ja se oli helppo keksiä, että mitä: Talousvarasto (minun keksimä nimitys tälle huoneelle) oli saatava viimein valmiiksi..  Seinät maalattiin vanhentuneella maalilla, välttää.. Mies laittoi listat paikoilleen ja suunniteltiin vähän siinä samalla tuota huoneen hyllyjen laittamista..
 Perälle tuli korkealle hyllyjä ja tuohon alas sitten tulee pakastin ja taso. Tason alle tulee pari hyllyä...
Osa hyllyistä puuttuu vielä, ostettiin hyllykauppa tyhjäksi nimittäin ja niiden tuleminen kestänee ensi viikkoon..
 Myös taso on vielä hankkimatta ja muutama muu pieni yksityiskohta puuttuu..
Mutta osapuilleen näin meidän talousvarastomme rakentuu. =)  Innolla odotan kunhan pääsen laittelemaan tavarat tuonne paikoilleen. Tällä hetkellä täällä on joka paikka täynnä tuon huoneen nurkissa lojuneita epämääräisiä tavaroita ja asioita joille ei ole omaa paikkaa vielä ollut.

Leppoisaa lauantaita teille!

2 kommenttia:

 1. Tollainen huone olisin kätevä!! :D Meillä kun myös pyörii noita tavaroita joille ei muka ole mitään oikeaa paikkaa... Pitäisi hankkia joku "paikattomien tavaroiden"laatikko/kori ;)

  VastaaPoista
 2. Mitä talousvarastossa säilytetään...vai onko se niin kuin skaffer.
  Löysin blogisi eilen ja jäin suoraan sanottuna koukkuun. Piti lukea iiltamyöhälle (joka tietenkin kostautui aamulla). Olen lukenut vasta vähän aikaa blogeja ja niiden innoittamana aloitin omanikin hetki sitten. Kaikki vielä uutta ja ihmeellistä tässä blogimaailmassa.
  Teillä on kaunis koti ja voi miten kauniit nimet pojilla on !!

  Kram Etel

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!