sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hei Mr. Postman!

Himoitsemani Bruka Designin postilaatikot kotiutuivat meille jo jokin aika sitten. Sen sijaan vasta toinen niistä on päässyt seinälle, toinen odottaa vielä pääsyään.

Meillä täällä uudella asuinalueella on ollut vähän ongelmaa postin kanssa. Osa kirjeistä/posteista menee vääriin osoitteisiin ja osa jää sille tielleen. Epäilen, että jotkut naapurustossa eivät viitsi palautella posteja oikeille omistajilleen/postiin. Itsekin silloin tällöin olen joutunut viemään muiden posteja naapuruston laatikoihin ja tästä ongelmasta on valiteltukin postille. Harmillista, toivotaan että asia korjaantuu ja postinjakaja/lajittelija harjaantuu lisää. Ollaan pantu merkille, että esim naapurikadun saman numeroisen talon kanssa postit ovat vaihtuneet (siis yksittäiset kirjeet ei koko posti).

Kunhan saan otettua kuvia laatikoista paikoillaan niin laitanpa sitten näytille teille. =)

2 kommenttia:

  1. Täällä on haaveissa samanmoinen postilaatikko, nuo on vaan niin ihania! <3

    VastaaPoista
  2. Meilläpäin taas posti kulkee... ja ihan perille saakka, jopa sellaisistakin osoitteista, joiden jälkeen ollaan muutettu jo 2 kertaa. Ollaan kait sitten hyvin tunnettuja omalla kyllä? En tiedä. Tai sitten on tunnollinen postin jakaja.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!