sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Spontaani akkojen reissu

 Perjantaina ajaa päräytettiin täältä Lappeenrannasta melko spontaanisti kaverin seurassa Kotkaan ja Haminaan (kuva Haminasta) naisten reissulle. Ihan parhaat reissut syntyy juuri noin, liika harkinta ja suunnittelu ei aina ole hyvästä, vaan edellisenä iltana tehty lähtöpäätös ja aamulla istuttiin jo autossa. =)
 Molemmat ollaan kotiäitejä ja ihan kyllä OMAN AJAN TARPEESSA! Kuinkas ollakaan hyvän ruoan ääreltä meidät tavoitti tuolla reissulla ja shoppailemasta. Kotkassa sijaitsee yksi lemppari sisustuskauppani PP`s Decore, josta syksyllä täälläkin postailin. Mitään maata järisyttäviä ostoksia en tehnyt, jotain pientä kuitenkin.. Kauppakeskus Pasaatissa Kotkassa piipahdettiin ja Haminassa käytiin Sisustuslaventelissa ja Pepitassa.
Sitten vielä hassu herkkukaupan nimi. =P  Tulipahan taas naisten kesken rupateltua ja reissuttua. Ja kaakonkulman kaupunkeihin tutustuttua.  Hyvää tekee irtiotto arkeen. Ja kiitos molempien miehille, kun hehän tämän reissun meille mahdollistikin. Ja kiitos vielä tätäkin kautta Tertulle hauskasta seurasta!

1 kommentti:

  1. Kiva, että joskus saa lukea blogista jonkun käyneen meilläkin (Haminassa). Kun itsestä tuntuu, ettei täällä ole kuin ruokakauppa ja posti. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!