keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Taas askeleen lähempänä valmista

 Saatiin uusi automme viikko sitten ja se auto on niin suuri, että siinä pystyy kuljettamaan isojakin ostoksia. Sainpa sitten idean heti alkuunsa tilata Mattiovelta Puukeskuksen kautta tuon lasivälioven, joka meiltä on puuttunut. Tai oikeastaan se ei ole koskaan puuttunut vaan olemme ostaneet umpioven ja mieli muuttui, kun käytännössä nähtiin miten kivasti tuolta vierashuoneesta ikkunoista valoa tuleekaan.. No joka tapauksessa minä älykkäänä rakentajana keksin, että haempa sitten itse sen oven sieltä Puukeskukselta ja säästän ruhtinaallisen 20 euroa. =P Ihan järjetöntähän se oli, mutta ei aina tule ajatelleeksi..
Siinä se kuitenkin on. Minun tilaama, ostama ja hakema ovi. Kyllä se verta, hikeä ja kyyneleitä vei tuon hakeminen. Eikä siitä sen enempää. Samalla kyydillä hain myös hyllylevyjä lisää, kun nehän loppuivat kesken sen talousvarastohuoneen rakentamisen. Siitäkin tulee postausta myöhemmin. ;)

Sitten vielä tämmöinen kysymys: Jos olisit oven kahva, minne sinä menisit? -Meillä on nyt tämän huoneen ovenkahva karkuteillä. Se on kyllä ostettu samalla kun muutkin kahvat, mutta ei hajuakaan missä se majailee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!