torstai 6. maaliskuuta 2014

Ruutuja ja paitaa

Vanhin poikani on tullut siihen pisteeseen, ettei lasten osastoilta enää mistään löydy hänelle mitään vaatteita. Pituutta on reilu 170 senttiä ja painoa vähän päälle 60 kiloa. Kengän numerohan hänellä on hulppea 46 nyt. Pojasta povataan todella isoa, pituusennuste on 196,5 cm kasvukäyrien mukaan. Poikahan on ala-asteella, kutosella tällä hetkellä, joten voihan se olla, että hänestä tuleekin pitkä.

Blendiltä olen löytänyt kivoja, nuorekkaita ja laadukkaita vaatteita. Myös Espritillä on kivoja. Seppälästä ostellaan jonkun verran miesten osastolta ja tietty HM:ltä. =) Nyt on ruutupaidat tulleet huppareiden tilalle. Ja tuossa "talvemmalla" poika tykkäsi pitää vähän ehkä merihenkistä tummansinivalko-raidallista neuletta. Alaosana on farkut. Anton on pärjännyt kolmilla farkuilla, yhdet Levikset ja kahdet muun merkkiset muistaakseni Seppälän farkut hänellä on käytössä. Collegehousuja ja rennompia hän käyttää lähinnä vain kun on liikuntaa.

Otan vastaan kivoja nettikauppoja NUOREKKAISIIN varhaisteinin vaatteisiin. Laittakaahan linkkejä tulemaan, jos tulee jotain mieleen. =)

1 kommentti:

  1. Heippa,
    Käy katsomassa Next:in sivuja. Siellä monipuolisia vaihtoehtoja. Olen tilannut muutamia kertoja, hyvin toimii.
    Tanja

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!