perjantai 28. maaliskuuta 2014

Nearly black

 Musta on oikein hyvä väri. Se vaan sopii tilanteeseen kun tilanteeseen. Itse olen aina ollut hyvin paljolti mustan ystävä ja pääosin pukeudun mustaan. Nyt meidän perheen yksi pojista on ilmaissut haluavansa mustia ulkovaatteita, niin mietin että miksipäs ei. Molokidsin mustat tähtihousut on kivat ja nuo tähdet antavat vähän pirteyttä mustiin housuihin. Tätipipo, raitapipo ja pari mustaa Reima-pipoa sekä melkein kuin musta-harmaa-vaalearaidalliset sormikkaat on aika kivoja mustan kavereita.
 Ennestään meillä oli jo musta Reiman perus fleece, se on ihan kiva vielä illalla ja kylminä päivinä takin alla. Pehmeäkin se on päällä. Melko lähellä mustaa ja lapsen silmin mustaa ovat nuo hyvin tummanruskeanharmaat Reiman ulkohousut tämän vuoden mallistosta, samoin kuin tuo Reiman maihinnousutakkimainen ulkoilutakki. Meillä ainakin nuo olivat lapselle itselleen riittävän "mustat". ;)
 Astetta kevyempi Reiman takki on myös samaa ruskehtavan harmaan väristä, kurakeliystävällistä sävyä. Ja tuo kuvassa alempana oleva takki on viime keväänä ostettu Reiman Softshell-takki jota on tosi paljon pidetty. Mukavan tyköistyva ja vedenpitävä ja pehmeä takki.
 Mustaa tai mustanharmaanruskeaa ei mielestäni kannata pelätä lasten vaatteissa, sillä niiden kanssa on kiva sitten joskus aina repäistä ja laittaa värikkäämpää taminetta päälle. Molokidsin turkoosinsiniset tähtirukkaset käyvät mielestäni hyvin tuohon Meandi:n pikkubussi-pipoon, joka pohjaväriltään on ruskea. Ja tuo taas menee ihan hyvin ruskeanakin niiden ruskeaan menevien Reiman ulkoiluasujen kanssa. Pikkujaloista aiemmin tilaamani Arautorapin reippaan keltaiset kengät pääsevät loistavasti oikeuksiin mustan asun kanssa.
Pari viikkoa sitten ostetut DC-kengät (pakolliset vissiin tietyssä iässä..) ovat hiekan ja kuran vallassa jo, samoin kuin meidän eteinen, jota imuroin monta kertaa päivässä tällä hetkellä.. Näistäkin mukavasti saa väriä ja ilmettä sen mustan seuraksi.

Ja vielä puolustelen hetken mustia lastenvaatteita: Niihin ei ajan hammas puraise niin kovin kuin "muotiväreihin". Olen huomannut, että jotkut vaatteet alkavat vuodessa-parissa tökkiä aika kovin kun joku vahva väri on jo poistunut omista suosikeista. Musta on aina musta, niin se vaan on. ;) Ja se sopii kaiken kanssa.

1 kommentti:

  1. Jäi juttu kesken, tämä takki tuli pojalle http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Reima/Ulkovaatteet/Lasten-takit/Reima%C2%AE-takit/Takki-Regnitz/p/521331-9960

    Ja voi Molo ♡

    Taidan kuitenkin ostaa sen ruskean, yksinkertaisen haalarin ja siihen sopivat keltaiset rukkaset ja pipon, joita katseltiin ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!