maanantai 1. marraskuuta 2010

Harkkoja siirrelty

Kävin aamupäivällä tontilla poikien kanssa tsekkaamassa vähän tilannetta. Lupasin hankkia tontille käyttövettä  koska mehän emme laita vesimittaria vielä sinne talveksi rikkoutumaan, vaan aiomme pärjätä ilman.. Ja sovittiin, että timpurimme käypi itse hakemassa lisää tarvikkeita Starkista. Hyvä niin. =) Harkot olivatkin jo kovasti siellä vaihtaneet paikkaa ja talon ääriviivat hahmottumassa. Ja samaan hengenvetoon sanon, että minusta AINA kaikilla nuo perustukset näyttävät ihan lilliputtipienille ja olemattomille, että kuinka siihen voi mahtua oikeesti talo ja ne huoneet, vaan ehkä se on vaan näköharhaa..Sama kävi nytkin.
Laitanpa kuvia sitten kun minulla niitä on, tällä käynnillä en ennättänyt kuvailemaan kun mukana oli kolme pientä piiperöistä sekoittamassa pakkaa ja sähläämässä.

Niin joo, mie voin kertoa sen verran perustuksista, että noilla harkoilla tehdään se "muotti", eli niiden päälle tulee muovit ja ne muovit pysyvät paikoillaan lautojen (jotka harkkojen päällä) avulla ja siihen muovin päälle tulee anturan valu, vai mikä se on. Ja noita kyseisiä harkkoja käytetään sittemmin sokkelin vai mikä se nyt on muurauksessa. Jos olen oikein käsittänyt. Eli tämä meillä perustustentekotapa. Ja betoniauto tulenee loppuviikosta. Kenties. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!