maanantai 1. marraskuuta 2010

Tunne-elämää rakennuttajaosapuolena

Elikäs mietin tuossa, että apua meillä on enää noin kuukausi aikaa ilmoittaa tarkalleen mitkä asiat otamme ja mitkä jätämme pois valitsemastamme talopaketista! Ja mikäli aika juoksee näin lujaa mitä se tällä hetkellä menee, niin IIIIIIIK ja KÄÄÄK, että miten sitä osaa noin isoihin asioihin saada nopeaan vastauksia ja päätöksiä. Se vaan on pakko, sillä talotoimitusta 8 viikkoa ennen on osattava ilmoittaa mitä me otetaan. Lisäksi LVI ja S suunnitelmat tulisi olla valmiina, varsinkin siis nuo Sähkö, LVI suunnitelmat onkin.. Ja sähköpuolen juttuja emme ole kyllä vielä ennättäneet kauheammin ajattelemaan..

Tuntuu hurjalle ajatella puolisen vuotta taaksepäin, niin nopsaan kun aika on mennytkin. Mikäli jatkossa aika kulkee eteenkinpäin samaa vauhtia, niin wow. Mikä hulluinta, nyt on marraskuu ja helmikuussa tulee talopaketti. Jonka jälkeen "näkyvää" muutosta tulee kerralla ja paljon. Mihin soppaan sitä ollaankaan lusikkamme laitettu, kysyn vaan?!

Luojalle kiitos, aikataulupaineita sinänsä ei ole. Vaikka elämä on hektistä ja suunnittelupuolen kiireitä on todellakin, kaikki vapaa-aika menee siihen, eikä muuta elämää ole, niin silti: KUKAAN EI HIILLOSTA NISKAAN. Se jos mikä olisikin rankkaa. Aika usein kuulee, että ihmisillä on niin tarkat näkemykset ja tiukat aikataulutukset. Voihan se olla vielä, että sekin aika koittaa, mutta toivotaan että pärjäämme senkin paineen alla hyvin.

Kyllä. Silmät loistaen innosta puhun edelleen rakennuttamisestamme. Ja todellakin haluan olla mahdollisimman monessa mukana, osallistua ja vaikuttaa. Ja tärkeää minulle on se, että SAAN olla mukana. Minä haluan toteuttaa unelmaa tavalla tai toisella. Sen minkä kykenen.

=)

1 kommentti:

  1. Hyvä Taija! Noin se homma etenee, ensin tuntuu, että miks ei rakentaminen voi jo alkaa ja sitten kun se lopulta alkaa niin voi sitä ihmettä kummaa kun koko ajan vaan tapahtuu ja tapahtuu ja koti alkaa hahmottua! Minustakin tuntuu siltä joka hetki, vaikka tämä meidän "iha ite" rakentaminen hidasta onkin. Raksailoa :)

    T:Liisa

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!