tiistai 2. marraskuuta 2010

Miehen osa

Tänään oli miehen vuoro käydä LVI-suunnittelijamme luona ekaa kertaa. He saivat siellä mitä ilmeisemmin suunnitelmat lyötyä kasaan ja eiköhän se suunnitelma pian saada ihan täysin valmiiksikin. Muutamia muutoksia sinne tuli vielä.

Me kun päätimme yläkerran vessan kalustuksen siirtää peilikuvaksi ja oven paikkaa vähän viilata siitä, että saadaan vessan putket menemään keittiön ja eteisen seinän välissä, joka paksunnetaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. (Me kun emme edelleenkään halua niitä kotelointeja jne kotiimme).

=)

Lisäksi mieheni, joka siis on piirtänyt alkujaan tuon meidän talon, tai suunnitelman siitä, niin keksi tänään ratkaisun meidän yläkerran horminpaikkaongelmaan, mehän melkein jo valittiin sivulta liitos hormi yhden seinän vuoksi, mutta reilun 30 sentin siirrolla kyseistä seinää, saadaan se hormi eri huoneen sisälle ja ihan järkevälle paikalle siellä. Elikäs voimme sittenkin ottaa sen päältäliitoksella sen uunin! Se on hieman edullisempikin niin ja on se mielestäni kauniimpikin! Ja vähän tilaa säästyy alakerrasta. Jos tarkkoja ollaan.  Yläkerran seinät eivät ole "kantavia" joten niiden paikkoja voi vielä rakennusvaiheeseen saakka siirrellä minne halutaan, joten tämä muutos ei todellakaan ole iso juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!