torstai 11. marraskuuta 2010

Timpurin kanssa jutustelua ja rautakaupan setien kovistelua

Kävin tänään hoitamassa osani tontilla, eli jututin timpuria. Tarvitseeko mitään, mitä voidaan itse tehdä viikonlopun aikana ja onko kaikki kunnossa. =) Mies kun on tänä syksynä ollut harvinaisen paljon kotoa poissa työhommien takia, niin siksi minulla nyt vähän enemmän olevinaan "vastuuta" työmaanhoidosta. ;).

Meillä on siellä rautakaupassa joku vastuumyyjä ja se olikin jäänyt lomalle. Ei kuitenkaan ollut laittanut sähköpostiin sitä "lomalla"-viestiä, joka yleensä tupataan laittamaan ja isäntä teki sitten toissapäivänäkö se nyt oli niin tilauksen sinne "vetämään".. Odoteltiin ja odoteltiin tilausvahvistusta, vaan ei kuulunut. Ja mies ei tänään saanut yhtään ketään luurin päähän sieltä rautakaupasta, joten miehän sitten rohkeana mimminä kävin paikan päällä pauhaamassa, että meillä on ongelma.. Huomiseksi lupailivat yrittää saada toimitettua tilaamamme tavarat. =) Homma hoidossa siis. Nyt jäi vähä jänskättämään, että noinkohan tulee tuplana tuo tilaus sitten kun se meidän oma myyjä palailee lomiltaan... Pitänee muistaa laittaa viestiä sinne perään vielä.

Valtakunnassa siis kaikki hyvin.

Uusia kuvia tontilta ei ole. Mitään radikaalia uutta siellä ei ole, vähän lisää muurailtu harkkoja. Ehkäpä viikonloppuna käyn räpsimässä lisää kuvatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!