perjantai 26. marraskuuta 2010

Patolevyt asennettu ja Parmakeittiötä suunniteltu

Isännyys kävi aamusella patolevyt asentamassa paikoilleen ennen töihin menoa ja kai sillä tänään joku tapaaminen jonkun kanssa oli tontillakin tänään..En saa enää päähäni, että kenen ja missä asiassa..

Takapihan loppualueen täytöstä saatiin "tarjous" eli 3 euroa kuutioko se nyt oli paikoilleen laitettuna maa-aines..Ja se vaikutti ihan ok hinnalle. Josko sitä sitten ensiviikolla saataisiin duunailtua..

Parmakeittiömyyjä kävi meillä kotona suunnitelmaa vääntämässä ja se oli ihan näppärää, lapset saivat olla kotona täällä ja touhuta omiaan samalla kun suunniteltiin..=) Olisipa kaikilla keittiösuunnittelijoilla tuollainen palvelu. Ystäväpariskunta oli meillä täällä samaan aikaan kun suunnittelija ja sain heillekin näyttää suunnitelmat, ihan kiva sekin ja pääsivät hekin näkemään mitä tuleman pitää..

Keittiömaailmassa kävin lasten kanssa yksin tänään aamulla, ei siellä sen ihmeempiä. Pikkumuutoksia vain. Ja avotakka-lehtitilauksen sain sieltä puoleksi vuodeksi.

Tontilla riittää viikonlopuksi taas koko perheelle touhuiltavaa, eli ei vapaa-ajanvietto-ongelmia tänäkään viikonloppuna. Rapsakassa pakkassäässä on varmasti mukavaa puuhailla. (taitaa olla parikymmentä astetta tulossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!