keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pakkaset pukkaa päälle

Täällä kun ollaan menty vielä vesikeleillä tänne saakka, niin nyt näyttää pahasti sille, että pakkaset pukkaavat päälle. Ja meillä ongelman nimi on se, että ulkorakennuksen muuraukset on vielä tekemättä ja käsittääkseni niitä ei voi tehdäkään pakkasella.. Voi olla, että se jääpi sitten kevätpuolelle. Mutta, kyllä me nuo talopetustukset ollaan saatu hyvälle mallille, kiitos timpurimme! Onneksi tuo ei ole maailman loppu ja toisaalta helpottaa muussa stressissä jos se ulkorakennus jäisikin myöhemmäksi ajankohdaksi.. Vähemmän mietittävää nyt.

Valokuvatilanne on nyt vähän heikko, koska puhelimeni on rikki ja en saa kuvia otettua. =(

Sairaslomalla ollaan täällä ainakin tää viikko ja lasten kanssa touhutaan kaikenlaista.. Poikien kanssa käytiin tänään ostamassa uusi uppokuumennin veden "lämmitykseen" tontille ja uusia vesiastioita veden kuljetusta varten. Piparitalokin paistettiin tänään. Pojat olivat varsin innoissaan rakenteluprojektista.

2 kommenttia:

  1. Meillä vasta kaivuri aloitti ja talotoimitus samalla viikolla kuin teillä. Onneksi täällä etelässä harvoin on pitkiä pakkaskausia tässä(kään) vaiheessa vuotta.

    VastaaPoista
  2. Katotaan nyt, "hätäilinkö" liian aikaisin vaiko en. Täällä itäsuomessa, Lappeenrannassa, on aina talvella lumiennätyksiä ja pakkasennätyksiä.. Hirvittävän kauhistuttavaa.. Mutta ei mahdotonta kai sittenkään.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!