tiistai 2. marraskuuta 2010

Ulkorakennus

Laitetaas ihan oman otsakkeen alle tämä projekti nimeltänsä ulkorakennus. Ensinäänkin ennen taloprojektin etenemistä, pohdimme jotta tehdäänkös autokatos-varastosysteemit sitten vasta "joskus", tai että onnistuisikohan se tehdä ihan itse. Noh.. Ei tarvinnut kauaakaan miettiä ja elämäntilanteemme ja lapsiluku huomioiden tulimme siihen tulokseen, että jos ei sitä tehdä nyt niin se jää tekemättä.

Siitä se ajatus sitten lähti ja sitten se kyti sen, että ohan siitä sitten rakennusaikana "varastointitilaa" asioille ja katto päänpäällä puutavaralle jne jne.. Niinpä meille sitten päädyttiin teettämään autokatosvarastosysteemi ensin.

Ok, olen kuullut että monet tekevät sen niin, että ensin rakennetaan talo ja sitten vasta autotalli, mikäli jää yhtään rahaa. Noh, minä sanoisin, että meillä tehdään niin jotta ensin rakennetaan autotalli ja sitten katotaan jääkö taloon yhtään rahaa. ;) Toivotaan, että jää. Ainakin edulliseen hintaan timpurimme sitä on lupaillut tehdä, pitkästä tavarasta ja mukaellen talon tyyliä.

Mieheni piirsi itse rakennuslupakuvat autokatos-varastolle, netistä löytyvien mallien pohjalta. Ihan perusjuttu se on, ei mitään ihmeempää. Voisinpa ehkä yrittää saada tännekin kuvaa siitä jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!