sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ah, vielä kerran tätä puuduttavaa keittiöasiaa

Kauppasopimus Puustellille on allekirjoitettu.

Kauppasopimuksesta voisin kirjoittaa romaanin. Meillä sen kirjoittaminenkaan ei ollut maailman yksinkertaisin juttu, jouduin vääntämään siitäkin mutta; Loppu hyvin kaikki hyvin. Asiakas tyytyväinen, myyjä tyytyväinen. Ehken täällä avaudu tästä tosiaan enempää...Saatiin paremmat kodinkoneet ja Iittalan astiasto kylkijäisinä tähän keittiöön ja lisäksi ihan hyvään hintaan, luottamuksen herättäneet kaupat. Meidän keittiö ja muut kiintokalusteet tulevat olemaan täysin asennettuina, "muuttovalmiina".

Parma tuli hyvänä kakkosena. Kakkoseksi siksi, että myyjä ei ihan täysin vakuuttanut luotettavuusasioissa. Pyysi jopa tuomaan toisen firman tarjouksen näytille, että voi todentaa että niin edullisella hinnalla joku toinen myy.. Ja sit vasta oli valmis laskemaan hintaansa alaspäin. Vähän outoa minusta. Lisäksi tämä olisi tullut n. 500e kalliimmaksi, huonompilaatuisemmat kodinkoneet ja niin päin pois. Parma olisi ollut se seuraava valinta kyllä.

Keittiömaailma ylihinnoitteli itsensä. Hinta meni tinkaamisten, tiukkojen sellaisten jälkeen vielä 3000e kalliimaksi mitä kahdella edellä mainitulla liikkeellä. Keittiömaailmasta olisin jostain syystä pitänyt kyllä muuten. Oli hyvin kokonaisvaltainen suunnitelma valaistuksineen.

Topikeittiö hyvälle jaetulle kolmossijalle. Hinta oli kaikkein matalin näistä kaikista, jopa toteutuneeseen kauppaan nähden  n, 3500e halvempi. Suunnittelija oli huippu ja keittiökin ihan jees. Mutta; Loppupelissä sen myyjän hoputus vaikutti asioihin. Se, että myyjä toteaa ostajalle pari päivää aikaa valita heidät, ei ollut hyvä idea. Tosin mietin kyllä, että noinkohan tuo tarjous olisi ollut voimassa vielä viikon päästä jos olisin kysynyt.. Melkein kallistuttiin tähän. Edullisuuden vuoksi. Mut se kaatui noin pieneen asiaan.

HTH:lta ei ole vielä tarjousta sitten tullutkaan muuttuneen keittiön ja tilojen mukaan. Odottelin sitä vielä viime viikolla, vaan mihin lie jäänyt matkalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!