maanantai 31. tammikuuta 2011

Minkä takia kaikki saunat on ihan samannäköisiä?

Minä vaan kysyn.

Tai siis okei, sanon tässä, että tädilläni ja hänen rakkaallaan on sauna, joka on persoonallinen. Kyllä. Se on hienoa kun joku uskaltaa räväyttää ja ei tee samoin kuin kaikki muut. Sitten on nämä nykyajan mustaksi värjätyt saunat, tai tumman harmaat. Noh, meille ei tule tummanharmaata eikä mustaakaan saunaa.

Mitäkö oikein haluaisin?

Haluaisin suoria linjoja, mutta tunnelmaa. Kauniita värejä, en liian vaaleaa puuta sinne. Ehkä sitä luonnon kiveäkin sinne jonnekin seinään mahdollisesti. Haluaisin jotain rouheutta, ja toisaalta helppohoitoisuuttakin. Pidän enemmän leveästä lauteesta kuin kapeista laudesoiroista. Ja pyöreistä linjoista en oikein pidä. En muotolauteista enkä sellaisista. En myöskään koristeellisista saunoista.

Meillehän saunaan tulee lasiovi siihen keskelle ja molemmille sivuille puoleen väliin seinää lasiseinä, joka on tummanharmaata lasia jos minulta kysytään. (Koska se sattuu parhaiten kylpyhuoneen värimaailmaan).

Kertokaas jos jollain on hyviä saunaideoita? Tai mistä muualta niitä löytyisi kuin saunapakettivalmistajilta. Niillä ne vaan tuppaa olemaan niin tusinatavaraa..

4 kommenttia:

 1. Virolaiset rakennusmiehet on oikeasti hyviä saunanrakentajia. Niiltä saa persoonallisen saunan ja vieläpä kohtuuhinnalla. Näin on isot pojat kertonu. =)

  VastaaPoista
 2. Sitten vielä se, että mistä niitä Hyviä virolaistyöntekijöitä oikein löytää?

  VastaaPoista
 3. no sehän on vain järjestely kysymys,tuu naapurist kysyy jos oikeasti kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Pitää varmaan tulla jututtamaan. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!